Een vrouw die een mobiele telefoon vasthoudt en aan het zwembad zit met haar benen in een roze rubberen ring.

Of je deze zomer nu uit of thuis viert, er zullen zich een heleboel geweldige fotomomenten voordoen op een spectaculaire locatie of met vrienden en familie. Gelukkig hoef je niet te wachten tot je thuis bent om van deze momenten fotoboeken, fotoafdrukken, wanddecoratie of iets anders te maken. Met de albelli-app kun je overal en op elk moment aan de slag. Zo ligt je bestelling bij thuiskomst al in je brievenbus!

Uploaden vanaf elke locatie

Bevinden je foto’s zich verspreid over Facebook, Instagram, Google Photos, Dropbox en de filmrol van je camera? Met de albelli-app is dat geen probleem. Met een paar tikken kun je je foto’s rechtstreeks vanuit je favoriete plekken importeren. In onze handige gids vind je nog veel meer tips voor het organiseren van je foto’s.

Een zittende man die het scherm van zijn camera laat zien aan een jong jongetje dat een tablet vasthoudt.

Delen is lief

Met de handige deelfunctie kun je met je creaties pronken of ze met familie en vrienden delen, zodat ze hun eigen exemplaar kunnen bestellen. Zo deel je met al je reisgenoten een aandenken van jullie mooiste momenten.

Twee jonge vrouwen op een stadsmarkt die samen naar een mobiele telefoon kijken.

Offline maken

Ook als je geen internetverbinding hebt of wanneer je je tijdens een lange terugvlucht verveelt, kun je creatief aan de slag. Op die manier staan al je producten klaar om te bestellen als je weer online bent.

Een jonge jongen die een tablet vasthoudt in een oranje tent in het bos.

Jouw app, jouw keuze

Of je nu een smartphone of tablet met iOS of Android hebt: de albelli-app is altijd beschikbaar voor je favoriete apparaat.

Een vrouw die zittend op haar bed een tablet vasthoudt voor een open raam met een zwembad op de achtergrond.

Dit zijn slechts een paar van onze favoriete functies van de albelli-app. Als je ‘m eenmaal zelf hebt gedownload, zul je zien dat er nog veel meer te ontdekken valt. Zorg er dus voor dat je de app op je telefoon of tablet hebt voordat je aan je zomeravontuur begint.

Natuurlijk zijn we razend benieuwd naar het resultaat, dus deel je zomerfoto’s met ons op Facebook en Instagram via de hashtag #shareyoursummer.

De albelli-app downloaden

Reacties