Moederdag is de perfecte dag om alle geweldige moeders in het zonnetje te zetten. Je moeder, schoonmoeder of zus die op het punt staat moeder te worden.

Er zijn allerlei verschillende moeders en elke moeder is anders, dus waarom laat je ze met Moederdag niet zien hoe bijzonder ze zijn met een persoonlijk cadeau speciaal voor hen? Wat zouden de moeders in jouw leven graag krijgen voor Moederdag?

Bekijk hieronder onze ideeën om inspiratie op te doen.

1. Voor de moeder die veel foto’s maakt

Met onze mozaïek indeling kun je 4 tot 81 foto’s plaatsen op een enkele wanddecoratie. Het symmetrische design maakt het erg makkelijk om je Instagram foto’s hiervoor te gebruiken. Moeders die eindeloos veel foto’s maken, zullen dol zijn op dit cadeau. Lees onze blog over mozaïek-indeling om te leren hoe je er zelf een maakt.

2. Voor de moeder die van tuinieren houdt

Moederdag cadeau ideeen wanddecoratie

Maak een foto van haar bloemen en druk hem af op aluminium. Aluminium afdrukken zijn duurzaam en gaan lang mee, dus ze kan je cadeau zelfs buiten in de tuin ophangen.

3. Voor de moeder die van reizen houdt

Moederdag cadeau ideeen fotoboek

Maak een fotoboek van al haar avonturen. Gebruik de foto’s van haar reizen en maak een boek waar ze de komende jaren nog vaak doorheen zal bladeren.

4. Voor de moeder die graag aan vroeger denkt

Moederdag cadeau ideeen fotocollage

Maak een fotocollage met wanddecoratie van al jullie favoriete momenten samen, van vroeger tot nu! Van de eerste verjaardag tot vakantiekiekjes, het wordt een geweldige herinnering aan alles wat jullie samen hebben meegemaakt (en het ziet er nog mooi uit ook).

5. Voor de moeder die van haar huisdier houdt

Moederdag cadeau ideeen mokken

Laat haar extra genieten van haar eerste kopje koffie van de dag met een persoonlijke fotomok met haar huisdier erop. Daarmee wordt het vroege opstaan net even wat makkelijker. Geen dierenvriend? We hebben nog veel meer ideeën in de blog voor mokcadeaus.

6. Voor de moeder die het liefst thuis is met haar gezin

Moederdag cadeau ideeen canvaswanddecoratie

Maak een wanddecoratie op canvas van een dierbare familiefoto. Nu geniet ze nog meer van thuis zijn met jouw attente cadeau aan de muur. Bekijk hier hoe je je beste wanddecoratie ooit maakt.

7. Voor de vergeetachtige moeder

Vergeet ze altijd afspraken en haalt ze veel te veel werk op haar hals met haar drukke schema? Maak een persoonlijke keukenkalender die ze in de keuken kan ophangen. Je kunt de kalender zelf samenstellen of een eenvoudige indeling kiezen. Je kunt de kalender ook bij elke maand van het jaar laten beginnen, dus je hoeft hem niet in januari te maken. We hebben hier nog veel meer ideeën voor persoonlijke kalenders.

8. Voor de retro moeder

Retro-foto-hanger

Maak retro afdrukken van al je favoriete momenten met je moeder en plaats ze in een mooie fotolijst. Je kunt kiezen voor een moderne lijst of eentje in vintage stijl die je tweedehands hebt gekocht. Download onze mobiele app om retro afdrukken te maken met gekleurde randen.

9. Voor de moeder die al een cadeau heeft

Retro-foto-cadeau-label

Al een cadeau voor je moeder gekozen? Je kunt dat cadeau nog specialer maken door een retro afdruk te gebruiken als cadeaulabel. Voor meer ideeën lees je onze blog met ideeën voor retro afdrukken.

Elk van deze cadeau ideeën voor Moederdag zijn perfect om je moeder te laten zien hoe belangrijk ze voor je is, dus je kunt gelijk beginnen met het maken van je persoonlijke fotoproduct.

Reacties