We weten hoe moeilijk het kan zijn om maar één foto uit te kiezen voor je wanddecoratie, daarom introduceren we de gloednieuwe mozaïek indeling.

Deze schitterende nieuwe wanddecoratie indeling is perfect voor het afdrukken van je Instagram foto’s, of om lekker veel foto’s van die ene speciale gelegenheid, zoals een bruiloft of feest, te laten zien.

Het symmetrische design heeft een strakke en stijlvolle look en maakt het tonen van vele foto’s makkelijker dan ooit.

Bekijk onze tips voor het maken van je eigen mozaïek wanddecoratie hieronder…

Stap 1: Kies het materiaal

Wanneer je op de albelli website bent, klik je op ‘wanddecoratie’ en kies je het materiaal dat je wilt gebruiken. Onthoud wel dat de mozaïek indeling enkel beschikbaar is voor op forex, aluminium en plexiglas.

Stap 2: Kies het formaat

Hier dien je een vierkant formaat te kiezen, want de mozaïek indeling kan alleen toegepast worden op een vierkant. Je kunt de afmeting zelf bepalen, maar wanneer je veel foto’s wilt gebruiken kun je het beste voor een grotere wanddecoratie kiezen, om te voorkomen dat het rommelig en te druk wordt. Klik dan op ‘aan de slag’.

mozaïek-wanddecoratie-indeling-vierkant

Stap 3: Selecteer je foto’s

Wanneer het online fotoprogramma is opgestart kun je de foto’s uploaden. Kies foto’s uit die goed bij elkaar passen. Wij vinden het bijvoorbeeld mooi wanneer de foto’s de zelfde kleuren hebben of gemaakt zijn op de zelfde dag en een verhaal vertellen.

Stap 4: Selecteer het mozaïek raster

Klik in de linker zijbalk op de ‘Indelingen’ tab en selecteer vervolgens ‘Mozaïek Raster’ in het vervolgmenu.

Stap 5: Bepaal hoeveel foto’s je wilt gebruiken

Je kunt tussen 4 en 81 foto’s gebruiken! In overeenstemming met het vierkante formaat heb je de volgende keuzes: vier foto’s (2 x 2), negen foto’s (3 x 3), 16 foto’s (4 x 4), 25 foto’s (5 x 5), 36 foto’s (6 x 6), 49 foto’s (7 x 7), 64 foto’s (8 x 8) of 81 foto’s (9 x 9).

Stap 6: Aan de slag

Sleep de foto’s in de gewenste volgorde naar je wanddecoratie. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is bestellen.

Je hoeft nooit meer te twijfelen over de foto die je kiest… Je kunt ze nu allemaal gebruiken!

Shop nu

Wil je meer inspiratie opdoen? Bekijk onze tips voor wanddecoratie, voor ideeën over waar en hoe je het in huis kunt ophangen.

Neem een foto wanneer je wanddecoratie eenmaal in huis hangt en deel het met ons op Instagram door #mijnalbelli te gebruiken. Je maakt kans om te verschijnen op onze blog en op een cadeaubon ter waarde van €50, geldig op al onze fotoproducten.

Reacties