Alles wat je moet weten over onze Platliggend Premium fotoboeken

Door Albelli op 1 september 2023

Haal het beste uit je foto’s met onze fotoboeken met platliggend premium. We hebben een kort overzicht gemaakt over wat platliggend premium is en wat de beste manier is om je fotoboek te presenteren.

premium flat lay

Met onze hoogwaardige optie platliggend premium til je je fotoboekontwerpen naar een hoger niveau. De vouw in het midden van je fotoboek wordt verwijderd, waardoor je foto’s naadloos over twee pagina’s lopen en het boek perfect is voor je favoriete landschapsfoto’s. Hier volgen een paar ideeën over welke foto’s je kunt gebruiken, hoe je je boek samenstelt en hoe je het bij je thuis in het oog laat springen.

Wat is platliggend premium?

Fotoboeken met platliggend premium combineren unieke bindtechnieken, waardoor niet alleen de vouw in het midden van je fotoboeken verdwijnt, maar de pagina’s ook volledig plat kunnen worden geopend. Voor onze fotoalbums met platliggend premium gebruiken we speciaal papier dat dikker is dan onze standaard fotoboeken. Aangezien er geen vouw in het midden van de pagina zit, worden je foto’s naadloos van links naar rechts afgedrukt.

Wanneer moet ik voor platliggend premium kiezen?

Platliggend premium ziet er fantastisch uit met elk type foto, maar er zijn bepaalde shots die er echt uitspringen wanneer je ze gebruikt in je fotoboek.

 

Landschappen
Haal het meeste uit je prachtige zonsondergang- of vakantiefoto’s door ze over twee pagina’s af te drukken. Je landschapsfoto’s komen perfect tot hun recht op een dubbele pagina.

Groepsfoto’s
Van verjaardagsfeestjes tot bruiloften, de meest gedenkwaardige foto’s zijn die waar al je gasten op staan. Met platliggend premium zal geen van je familieleden en vriend(inn)en in de naad verdwijnen.

Collages
Met platliggend premium kun je al je favoriete fotomomenten combineren tot een collage. Van familievakanties tot afstudeerfeestjes, je kunt een naadloze collectie van links naar rechts maken om al die momenten te koesteren.

Hoe maak ik een fotoboek met platliggend premium?

Je kunt platliggend premium direct in de offline en online ontwerpsoftware kiezen. Je hebt de mogelijkheid om deze optie te selecteren wanneer je aan de slag gaat, maar je kunt er ook voor kiezen om deze later toe te voegen via ‘Extra opties’ in de menubalk.

Welk formaat fotoboek moet ik kiezen?

Onze hoogwaardige fotoboeken met platliggend premium zijn verkrijgbaar als fotoboeken met harde kaft in verschillende formaten:

  • Portret L 21 x 28 cm
  • Vierkant L 21 x 21 cm
  • Vierkant XL 30 x 30 cm
  • Liggend L 28 x 21 cm
  • Liggend XL 39 x 29 cm

Hoe kan ik het boek thuis presenteren?

Het mooie van een fotoboek met platliggend premium is dat je het kunt aanpassen aan je eigen stijl en het overal in je huis neer kunt leggen. Leg het op je salontafel open om je favoriete moment te laten zien of zet het op een boekenstandaard. Draai dan om de paar maanden de bladzijde om, zodat je steeds weer een andere pagina toont.

Lees voor meer tips over hoe je een fotoalbum maakt onze blog over drie eenvoudige manieren om een fotoboek te maken. Wil je je fotoboeken extra bijzonder maken? Voeg dan een glanzende afwerking toe. Is je fotoboek klaar? Deel dan een foto van je creatie met ons op sociale media en tag deze met #mijnalbelli.

Aan de slag