MUG_HEAD_1200x600

Onze persoonlijke mokken zijn een geweldig cadeau voor familie of vrienden, maar ook een leuke en snelle manier om jezelf te verwennen. Beschikbaar in de app en online, er zijn vele manieren om een fantastische mok te maken. Daarom hebben we 5 creatieve ideeën voor je om een persoonlijke mok te maken die je koffie in de ochtend nog lekkerder laat smaken.

1. Denk aan je familie

Er is niets zo leuk als een grappige familiefoto die je doet glimlachen. Lees onze tips voor groepsfoto’s voor extra inspiratie en kies een foto van jullie allemaal samen voor op je mok.

PERSONALISED MUG_FAMILY

2. Voeg wat extra’s toe

Als je de mok online maakt, kun je clipart en designs toevoegen. Ga voor thema-illustraties die bij je foto passen.

PERSONALISED MUG_CLIPART

3. Wikkel je foto om de hele mok

Je kunt nu exclusief in de smartphone app mokken maken met een panoramafoto. Je foto wordt dan rond de hele mok geplaatst, zodat hij er vanuit elke hoek geweldig uitziet. (App Store & Google Play).

PERSONALISED MUG_WRAP_BLOG

4. Show je vakantiekiekjes

Droom van zon, zee en strand wanneer je een kop koffie drinkt op kantoor, met een recente vakantiefoto op je mok. Droom weg naar die fijne momenten.

PERSONALISED MUG_VACAY

5. Inspirerende woorden

Op onze website kun je tekst toevoegen op je mok, met keuze uit 60 lettertypes in meer dan 30 kleuren. We zijn gek op inspirerende teksten bij een foto. Het geeft je een oppepper, elke keer wanneer je een slok neemt.

PERSONALISED MUG_TEXT

Maak een persoonlijke mok

Deel een foto van je mok op social media wanneer hij klaar is, door #albelli te gebruiken. Wil je ook je vrienden en familie inspireren? Deel deze blog dan op social media door op de onderstaande icoontjes te klikken.

Reacties