albelli houdt van foto’s. En jij van je geliefde! Stuur ons je meest romantische, gekke, dierbaarste foto op van jou en je lief en win één van deze fantastische prijzen!

1e  prijs:     Overnachting in het Apollo hotel Breda + plexiglas t.w.v. €79,95
2e  prijs:     Gratis plexiglas  t.w.v. €64,95
(60x40cm)
3e prijs:      Gratis plexiglas t.w.v. €49,95 (40×30 cm)

Pak dus nú je camera en schiet die ene foto die je altijd al wilde schieten. Maak het zo gek en romantisch mogelijk, op de dag van de liefde is niets onmogelijk…

Onze foto-ideetjes:
•    Zwaai vanuit een luchtballon
•    Breng een serenade onder het balkon
•    Begraaf jezelf onder een berg aardbeien

Oke, misschien hoeft het niet zo gek, maar wij laten ons graag verrassen.

Warmgelopen?
Stuur je foto vóór 28 februari 2011 naar blog@albelli.nl. Een vakkundige jury kiest de leukste foto uit. De winnaars worden 1 maart 2011 bekend gemaakt via ons weblog https://www.albelli.nl/blog

We zien jullie foto’s graag tegemoet!

Liefs,
Het albelli team

Over de 1e prijs
Een overnachting + ontbijt in het Apollo hotel in Breda + een gratis plexiglas twv €79,95

Over bourgondisch Breda
Breda is een gezellig, historisch stadje in het midden van het land. Precies de plek waar je wilt rondstuinen met je geliefde! Slenter samen door de kleine steegjes en bezoek een van de prachtige historische gebouwen die de stad rijk is. Breda staat bekend om zijn bourgondische levenstijl, dus aan gezellige eetcafe’s geen gebrek! albelli wenst je vast een fijn weekend.

Nieuw bij albelli: je foto op plexiglas.

Vanaf vandaag kun je bij albelli jouw mooiste foto op plexiglas bestellen! Absoluut het meest hoogwaardige product in ons assortiment. Je foto op museumkwaliteit. Kleuren komen helderder en intenser over en je foto krijgt een prachtig diepte-effect. Precies de reden waarom professionele fotografen en musea hun foto’s op plexiglas prsenteren! Lees meer over jouw foto op plexiglas.

Reacties