Kerst staat alweer voor de deur en als je nog niet hebt nagedacht over geschikte cadeaus, dan raden we je aan om er toch snel aan te beginnen. Bij albelli weten we dat fotoproducten de perfecte cadeaus voor de vrouwen in je leven kunnen zijn, denk maar aan je oma, je vriendin, je zus, je dochter of je moeder. Daarom hebben we enkele ideeën verzameld die je van de nodige inspiratie kunnen voorzien.

  • De mooiste fotoproducten maak je bij albelli
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online te bestellen

Een kookboek voor oma

Er is niks zo lekker als het eten dat oma maakt. We krijgen al honger door er gewoon aan te denken. Eten speelt een belangrijke rol tijdens het vieren van kerst en één ding is zeker: iedereen kijkt uit naar het eten dat grootmoeder klaarmaakt! Het is dan ook een leuk idee om haar te verrassen met een eigen kookboek. Toch? Vraag hulp aan je familie om zoveel mogelijk typische recepten te verzamelen. Je kan er trouwens ook foto’s aan toevoegen van je grootmoeder op feestjes, huwelijken, doopsels en verjaardagen. We weten wel zeker dat je grootmoeder er gek op zal zijn…

Wanddecoratie voor je zus

De band met je zus is uniek. Omdat ze je zo goed kent, denkt ze waarschijnlijk dat ze precies kan raden wat je haar als kerst cadeau wilt geven. Verras haar daarom met leuke wanddecoratie, dat zal ze zeker niet verwachten! Ga op zoek naar leuke foto’s van jullie tweetjes en ontwerp iets unieks. Je kan trouwens kiezen uit verschillende soorten materialen, van canvas tot aluminium. Hou er dus rekening mee wat er leuk bij haar inrichting past. Als je niet zeker bent over de juiste keuze, kunnen onze tips voor wanddecoratie hier raadplegen.

Handige hulp voor je moeder

Ook in jouw gezin is het waarschijnlijk vaak erg druk. Niemand slaagt erin om de dingen zo goed te organiseren als je moeder. Zij slaagt er niet alleen in om haar eigen drukke schema in te plannen, maar ze houdt ook de planning van de andere gezinsleden in de gaten. Wat zouden we doen zonder haar? Moeders zijn echte superhelden en we denken dat een nieuwe albelli kalender wel eens het perfecte cadeau voor haar zou kunnen zijn. Net zoals al onze producten is ook de familieplanner volledig te personaliseren, je kan er dus niet alleen foto’s maar ook verjaardagen, data en events aan toevoegen. We houden van je, mam.

Fotoafdrukken voor je vriendin

In deze digitale wereld, is het altijd leuk om fysieke foto-afdrukken te ontvangen. Daarom denken we dan ook dat je vriendin er gek op zal zijn. Het geeft namelijk aan dat je goed hebt nagedacht over haar cadeau. Het is uniek en maakt ongetwijfeld indruk. Ga op zoek naar foto’s van al jullie leuke momenten samen en maak een reeks afdrukken. Je hoeft haar natuurlijk niet te vertellen hoe makkelijk het is om je foto’s te printen met onze smartphone apps voor iOS en Android. In slechts een paar minuten heb je de foto’s besteld.

Een geweldig fotoboek voor een geweldige dochter

Kinderen hebben heel wat creatieve energie en dat is leuk om te laten zien. Wij vinden het zelf geweldig om een fotoboek in het thema superhelden te ontwerpen. Want zeg nu zelf, iedereen is toch gek op superhelden. Jouw dochter ook, toch? Het is een makkelijk cadeau om voor kerst te ontwerpen. Kies gewoon één van onze coole vooraf ontworpen designs – we raden ons fotoboek in thema Superhelden aan. Je kan je eigen verhaal verzinnen, foto’s toevoegen, tekst schrijven, clipart uitkiezen en andere typische effecten uit stripboeken toevoegen… KAPOW! Je dochter zal het helemaal geweldig vinden.

Een boek voor je beste vriendin

Een beste vriendin is eigenlijk net als een zus. Het is een familielid dat je zelf hebt uit kunnen kiezen en met wie je over alles kunt praten. Je hebt waarschijnlijk heel wat foto’s van jullie uitstapjes en avonturen samen. Wij denken dat het verzamelen van al deze foto’s in een mooi fotoboek wel eens het perfecte kerstcadeau zou kunnen zijn. De ideale manier om jullie vriendschap in de kijker te zetten. Als je niet goed weet hoe je een fotoboek kunt ontwerpen, kan je gebruik maken van één van onze fantastische vooraf ontworpen designs die trouwens volledig gepersonaliseerd kunnen worden. Hiermee is het echt eenvoudig om je eigen boek te maken! Je hoeft alleen nog maar foto’s, verhalen, clipart, grapjes en quotes toe te voegen. Voor meer advies over het gebruik van onze vooraf ontworpen sjablonen, kan onze blog hier raadplegen.

Kerstkaarten voor je collega’s

We brengen zoveel tijd door met onze collega’s dat ze eigenlijk net familie worden. Je hebt ze misschien de laatste tijd alleen maar digitaal kunnen zijn, maar ze blijven toch een speciaal deel uitmaken van je leven. Het is dan ook een leuk idee om hen een kerstkaartje te sturen. albelli heeft kaarten voor elke gelegenheid, ook voor kerst hebben we een leuke collectie met verschillende kaartjes. Onze kaarten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, groottes en afwerkingen. Ze worden per tien verkocht (eentje dus voor de hele afdeling) en de envelopjes zijn erbij inbegrepen.

We hopen dat deze ideeën je hebben kunnen helpen om een leuk kerstcadeau te bedenken voor je oma, moeder, zus, beste vriendin, dochter of collega’s. Al onze fotoproducten zijn te personaliseren, het maakt niet uit of je gebruik maakt van onze vooraf ontworpen sjablonen of helemaal vanaf nul begint. Het wordt sowieso een uniek cadeau. Het enige wat je nog hoeft te doen om je kerstaankopen te doen, is op de knop hieronder klikken.

Creëer nu

Reacties