Doopkaartjes

De mooiste doopkaartjes creëer je zelf. Bestel bij albelli online gepersonaliseerde doopkaarten met foto. Een creatieve en eenvoudige manier om jouw gasten uit te nodigen.

  • Doopkaartjes maken met eigen foto
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Eenvoudig en snel online bestellen
Doopkaartjes maken

Doopkaartjes

Er zijn een paar hoogtepunten in een mensenleven. Een daarvan is de doop. Wanneer het zover is dat je jouw kindje laat dopen, dan willen familie en vrienden er vast bij zijn. Nodig ze daarom uit met een mooie doopkaart. Je kunt natuurlijk in de winkel kant-en-klare doopkaartjes kopen. Maar het is veel leuker om ze zelf te maken. Zo kun je je dierbaren een origineel kaartje voor de doop sturen. Ook al ben je niet goed in tekenen en schilderen, het is toch mogelijk om iets moois te creëren. Via albelli maak je namelijk eenvoudig zelf een uniek kaartje voor het doopsel. Dus laat de voorpret van de doop maar beginnen!

Doopkaartjes maken

Tijdens het maken van doopkaartjes bij albelli zal je ontdekken dat alles mogelijk is. De kleuren van de tekst of van de achtergrond kun je bijvoorbeeld wijzigen. Je kunt fotokaders toevoegen en natuurlijk een foto van je kindje op de kaart zetten. Ook biedt het doopkaartjes zelf maken de gelegenheid voor een persoonlijke tekst. Verder kun je doopkaartjes maken met behulp van een bestaand ontwerp. Of heb je genoeg inspiratie om je eigen design te bepalen? Dan kun je doopkaartjes online maken vanaf een blanco kaart.

Doopkaarten bestellen? Begin direct!

Als je wilt, kun je ook nu beginnen met doopkaarten bestellen. albelli heeft namelijk handige apps waarmee je overal doopkaartjes online kunt maken. Op het terras, in de trein of gewoon thuis op de bank? Het maakt niet uit waar je bent, je kunt direct aan de slag als je inspiratie hebt. Begin dus al met de voorpret van de doop van je baby en ga snel doopkaartjes kopen bij albelli!