1. Home
  2. Fotokaarten
  3. Uitnodigingen communie
0
DAG
0
UUR
0
MIN
0
SEC
0
DAG
0
UUR
0
MIN
0
SEC

 |  

Code:

Lees meer Sluiten arrow_right

Vul de promotiecode in tijdens het bestelproces om de korting te verkrijgen. Deze korting is niet geldig op de verzendkosten.

Uitnodigingen communie

Kondig de eerste communie aan met speciale uitnodigingen. Kies uit traditionele of eigentijdse ontwerpen, maak het speciaal met je favoriete foto's en voeg een persoonlijke boodschap toe. Zo maak je een communie uitnodiging die past bij deze bijzondere gebeurtenis.

Uitnodigingen communie

Communie uitnodigingen

Op zoek naar leuke communie uitnodigingen? Natuurlijk wil je een uitnodiging voor communie al een tijdje van tevoren maken. Op die manier leef je met je kind echt toe naar dit bijzondere moment. Bovendien wil je de uitnodigingskaarten voor de communie ook op tijd verzenden naar iedereen die jullie er graag bij willen hebben. Je stuurt de uitnodigingskaarten naar vrienden en familie om hen op de hoogte te stellen van dit heugelijke feit. Kies voor uitnodigingskaarten voor communie met foto om de communie uitnodiging nog persoonlijker en uniek te maken.

Communie uitnodigingen maken

Wil je zelf de communie uitnodiging maken? Dat kan bij albelli heel eenvoudig. Een uitnodiging voor communie maken doe je namelijk gewoon online. Je kiest een basisontwerp dat je aanstaat en bewerkt dat verder in de editor. Een uitnodiging voor communie zelf maken is dan ook helemaal niet moeilijk. Je kunt zelf kiezen hoeveel je er zelf nog aan wilt veranderen en hoeveel tijd het jou kost. Natuurlijk kun je ook samen met je kind de communie uitnodigingen zelf maken. Zo betrek je hem of haar nog meer bij