Uitnodigingen communie

Uitnodigingen communie

Uitnodigingen communie

Communie uitnodigingen

Op zoek naar leuke communie uitnodigingen? Natuurlijk wil je een uitnodiging voor communie al een tijdje van tevoren maken. Op die manier leef je met je kind echt toe naar dit bijzondere moment. Bovendien wil je de uitnodigingskaarten voor de communie ook op tijd verzenden naar iedereen die jullie er graag bij willen hebben. Je stuurt de uitnodigingskaarten naar vrienden en familie om hen op de hoogte te stellen van dit heugelijke feit. Kies voor uitnodigingskaarten voor communie met foto om de communie uitnodiging nog persoonlijker en uniek te maken.

Communie uitnodigingen maken

Wil je zelf de communie uitnodiging maken? Dat kan bij albelli heel eenvoudig. Een uitnodiging voor communie maken doe je namelijk gewoon online. Je kiest een basisontwerp dat je aanstaat en bewerkt dat verder in de editor. Een uitnodiging voor communie zelf maken is dan ook helemaal niet moeilijk. Je kunt zelf kiezen hoeveel je er zelf nog aan wilt veranderen en hoeveel tijd het jou kost. Natuurlijk kun je ook samen met je kind de communie uitnodigingen zelf maken. Zo betrek je hem of haar nog meer bij dit speciale moment. Zelf communie uitnodigingen maken laat bovendien zien hoe belangrijk jij dit moment vindt`voor je kind. Je besteedt de nodige aandacht aan het maken van de communie uitnodiging en het kaartje kan helemaal naar de smaak van het kind ontworpen worden.

Communie uitnodiging met foto

Wil je een uitnodiging maken voor communie met foto? Een goed idee, want dat maakt de uitnodigingen net dat beetje extra speciaal. Je kind zelf zal dit zeker leuk vinden, maar ook de ontvangers zullen blij verrast zijn als jouw kind hen toelacht wanneer zij de enveloppe openen. Een uitnodiging voor communie met foto zal bij iedereen in de smaak vallen en daardoor nog meer opvallen. Daardoor wordt een foto-uitnodiging voor de communie niet snel vergeten en is de kans groot dat deze een ereplaatsje krijgt tot het moment van de eerste communie is aangebroken. Communie uitnodigingen met een foto bestellen kan gewoon online. Zo heb je ze binnen de kortste keren op de mat: ruim op tijd om te versturen dus.

Lees meer

Originele communie uitnodigingen

Wil jij jouw kind en de gasten verrassen met originele uitnodigingen voor communie? Kies er dan voor om originele uitnodigingen communie zelf te maken. Op die manier kun je het ontwerp echt uniek maken en kun je bovendien kiezen voor een heel persoonlijk tintje. Dat kan een grapje zijn, maar ook een plechtig accent. Met originele communie uitnodigingen maak je een leuke binnenkomer en kun je zeker een reactie van de ontvangers verwachten. Kies voor een uitnodiging communie die origineel is en leef samen toe naar dit onvergetelijke moment.

Uitnodiging voor de eerste communie

Dat een uitnodiging voor de eerste communie speciaal is, hoeven we jou niet te vertellen. Dit moment zal in je geheugen gegrift staan en ook je kind zal het niet snel vergeten. Het is dan ook logisch dat je een mooie eerste communie uitnodiging wilt. Door de uitnodigingskaarten eerste communie enkele weken of zelfs een paar maanden van tevoren te maken en te versturen, ben je er zeker van dat iedereen op tijd op de hoogte is. De uitnodiging voor de eerste heilige communie is natuurlijk niet alleen belangrijk voor de gasten, maar ook voor je kind. Hij of zij zal zeker met spanning uitkijken naar het moment. Een uitnodiging maken voor communie met foto is dan ook een extra leuk idee.

Uitnodiging plechtige communie

Een uitnodiging voor plechtige communie mag zeker ook een stijlvol tintje hebben. Het is een moment waarbij iedere ouder een traantje wegpinkt, of in ieder geval moeite doet om het droog te houden. Daarom zijn plechtige communie uitnodigingen ook helemaal in de stijl van het moment. Ook deze uitnodigingskaarten voor plechtige communie kun je bij albelli maken. Er zijn diverse basisontwerpen te vinden die er elegant uitzien en tegelijkertijd de plechtige sfeer overdragen die zo bij dit moment hoort. Natuurlijk kun je de ontwerpen zelf extra persoonlijk maken met een leuke foto.

Uitnodigingen voor het communiefeest

Kijkt jouw kind ook zo uit naar het communiefeest? Na een plechtige communie is het tijd om een feestje te vieren. Op de uitnodiging communiefeest vermeld je alle gegevens die belangrijk zijn voor de gasten, zoals de datum, begintijd en locatie Natuurlijk kun je ook op de communiefeest uitnodiging vermelden hoe laat het feest ongeveer is afgelopen. Een uitnodiging communiefeest zelf maken heeft als groot voordeel dat jij echt degene bent die de inhoud bepaalt. Zo kun je bij het uitnodiging maken voor communiefeest net het extra unieke tintje meegeven.

Communie uitnodigingen bestellen

Wil je communie uitnodigingen bestellen? Dat kan bij albelli eenvoudig online. Bewerk een basisontwerp en maak zo een kaartje dat jij en je kind mooi vinden. Op die manier kun je online heel persoonlijke communie uitnodigingen kopen. Daarnaast kun je bij albelli ook je eigen communiealbum maken, gevuld met de foto's van deze feestelijke dag.

Twee papiersoorten

 

 

Premium papier
 

Ontwerp een ongevouwen of gevouwen kaart. Je ontwerp wordt afgedrukt op papier van hoge kwaliteit, met een professionele afwerking.

 

Fotopapier
 

Eenvoudig en betaalbaar! Laat je enkelzijdige ontwerp afdrukken op fotopapier. Perfect voor iedere gelegenheid en bovendien erg mooi.

 

Terug
×
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

    Kies een kaartsoort:
     
    Vanaf:

    Formaat:

    ×