Liggende posterformaten

In ons uitgebreide aanbod aan formaten en afwerkingen voor liggende posters vind je altijd precies wat je zoekt, of je nu een grote liggende poster wilt maken of een die in een kleinere ruimte past.

  • Maak moderne liggende posters
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en simpel online bestellen
Maak je eigen liggende posters

Liggende posters

Een liggende poster heeft een grotere breedte dan hoogte en is perfect voor het opblazen van een foto van een prachtig vergezicht! Als je erover nadenkt, maken we best vaak liggende afbeeldingen, vooral als we groepen of landschappen fotograferen. Daarom vinden we het bij albelli niet meer dan logisch dat we onze splinternieuwe posterproducten ook in een liggende versie aanbieden. Hoe groot je muur ook is, wij hebben een poster die erbij past. Onze liggende posters zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten: 60cm x 40cm, 100cm x 70cm en 40cm x 30cm.

Je liggende poster maken

Met het online fotoprogramma van albelli maak je je liggende poster in een handomdraai. Wanneer je bent ingelogd, upload je simpelweg de foto’s waarvan je een poster wilt maken. Je kunt een poster maken van een grote afbeelding of een van de sjablonen van albelli gebruiken om er een van meerdere foto’s te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Nadat je je foto’s hebt geüpload, kun je je liggende poster persoonlijk maken door kaders, sjablonen, achtergrondkleuren en -thema’s, clipart en zelfs je eigen tekst toe te voegen.

Je liggende poster bestellen

Zodra je tevreden bent over je persoonlijke liggende poster en het gewenste formaat hebt gekozen, hoef je alleen nog maar het eindresultaat te controleren en je poster te bestellen. Klik in het online fotoprogramma van albelli op ‘Voorbeeld’ en kies ‘Bestellen’ als alles naar wens is. In de volgende stap selecteer je de gewenste papierafwerking en vervolgens ga je naar de kassa om je liggende poster te bestellen. Daarna hoef je alleen nog maar achterover te leunen, te ontspannen en de bezorging van je poster af te wachten.