Originele kerstcadeau tips


Kerstcadeau tips: zo maak je originele kerstcadeaus

De leukste kerstcadeaus maak je zelf. Want met een zelfgemaakt cadeau kun je precies uitdrukken wat je voelt voor je geliefde, je ouders, vrienden of familie. Deze keer hoef je niet in je eentje te gaan zitten knutselen. Samen met albelli maak je kerstcadeaus die helemaal af zijn. Snel en simpel. En precies zoals jij dat wil.

Onze top cadeautips voor Kerstmis:

Fotoboek maken

Steeds meer mensen ontdekken dat een fotoboek een geweldig kerstcadeau is. Een mooi fotoboek, speciaal gevuld met mooie momenten voor een goede vriend of een familielid, is misschien wel het meest persoonlijke cadeau dat je kunt geven. En met ons even simpele als veelzijdige fotoprogramma kan iedereen iets moois maken. Hier kun je bijvoorbeeld een fotoboek maken.

Tip: Een fotoboek als kerstgeschenk vraagt om een mooie uitvoering. Kies voor één sfeervol thema, maak je fotoboek nog stralender met de extra optie en geef je fotoboek een luxueuze uitstraling met een echt leren kaft.

Fotokalender

Een kalender is het kerstcadeau dat een jaar lang meegaat. De moeite waard dus om daar iets moois en écht persoonlijks van te maken. Fleur elke maand op met één of meerdere mooie foto’s, passend bij de ontvanger van het cadeau. De thema’s voor je kalender liggen voor het oprapen: de kinderen, vakanties, huisdieren, de tuin, de natuur in vier seizoenen….

Kerstkaarten

Kerstcadeaus, kerstboom, kerstverlichting, kerstdiner … in het rijtje van traditionele kerstgebruiken mogen kerstkaarten natuurlijk niet ontbreken.

Je eigen fotokerstkaarten maken is bij albelli echt super simpel en leuk om te doen. Je kunt jouw kaart helemaal zelf ontwerpen, of kiezen uit een groot aantal klassieke en moderne thema’s. Speel met clipart, kaders en achtergronden en laat je inspireren door de voorbeelden in onze galerij. Voeg je sfeervolste foto en je eigen tekst toe, en jouw kerstkaart komt dit jaar overal op de meest in het oog springende plek in de kerstboom te hangen of op de schoorsteenmantel te staan!

Bekijk alle kerstkaarten

Foto afdrukken

Druk je foto’s af en hang ze bijvoorbeeld in de kerstboom. Je kan je foto’s op verschillende formaten laten afdrukken: staand, liggend of vierkant. Je kan kiezen uit glanzend of mat Fujifilm fotopapier, met of zonder witte rand om de foto’s en je kan kiezen uit verschillende filters. Bestel je foto afdrukken snel en gemakkelijk vanaf je smartphone, tablet of computer, zodat je tijdens de kerst je favoriete momenten kan herbeleven.

Wanddecoratie

Je mooiste foto’s mogen natuurlijk gezien worden. Laat daarom jouw mooiste foto afdrukken op canvas, aluminium, plexiglas of een van onze andere materialen. Een fotowanddecoratie is niet alleen een mooie toevoeging aan je eigen woonkamer, maar ook een origineel cadeau dat helemaal past in de kerstsfeer. Twijfel je welk soort wanddecoratie je voor een cadeau moet kiezen? Kruip in de huid van de ontvanger en doe deze quiz.

Nog meer originele kerstcadeaus

Bij albelli kun je met je foto’s een heleboel leuke en verrassende dingen doen. Voor minder dan 10 euro vind je al een origineel kerstcadeau. Een paar voorbeelden:

Verjaardagskalender

Een leuk alternatief voor een jaarkalender, speciaal voor vrienden of familieleden die dit jaar jouw verjaardag zijn vergeten…

Mok bedrukken

Kies je grappigste foto om af te drukken op een stoere koffiemok van wit keramiek. Een cadeautje met een boodschap die elke dag zorgt voor een glimlach.

Vrolijk kerstfeest!

Wij wensen je natuurlijk fijne feestdagen, maar dragen ook graag ons steentje bij. Neem eens een kijkje op ons blog voor inspiratie om de leukste cadeaus te maken. En al je vragen kun je direct stellen aan onze klantenservice. Samen maken we er deze kerst onvergetelijk!

P.s. Bezoek ook eens onze cadeaus voor hem én haar pagina.

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

    Kies een kaartsoort:
     
    Vanaf:

    Formaat:

    ×