Uitnodiging borrel

Heb je iets te vieren en wil je een borrel organiseren? Maak dan een originele en persoonlijke uitnodiging voor een borrel via albelli!

  • Uitnodiging borrel maken met eigen foto
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Eenvoudig en snel online bestellen
Uitnodiging borrel maken

Uitnodiging voor een borrel

Een borrel is een ideale manier om iets te vieren of om bij een belangrijk moment in je leven stil te staan. Heb je een speciale reden om iets te drinken met een gezelschap? Dan hoort daar een originele en persoonlijke uitnodiging voor een borrel bij. Allerlei soorten borrel uitnodigingen kun je heel eenvoudig zelf maken via het online ontwerpprogramma van albelli. Geef bijvoorbeeld de uitnodiging voor de buurtborrel een persoonlijk tintje met een foto van een straat of plein in de buurt. Of creëer met clipart een zomers effect bij je uitnodiging voor een zomerborrel. Ook kan je op deze manier je collega’s een mooi aandenken geven door een stijlvolle uitnodiging voor een afscheidsborrel te versturen.

Uitnodiging borrel maken

Met het online ontwerpprogramma van albelli kun je precies de uitnodiging voor een borrel maken die je wilt. Zo kun je eenvoudig zelfgemaakte foto’s toevoegen. Ook kun je creatief aan de slag met achtergrondkleuren en kaders. Vind je het lastig om van een blanco kaart een bijzondere uitnodiging voor een borrel te maken? Dan kun je één van de templates gebruiken.

Uitnodiging nieuwjaarsborrel

Het moment voor een borrel is het nieuwe jaar. Wil je daarvoor je favoriete mensen om je heen verzamelen? Maak dan een originele uitnodiging voor een nieuwjaarsborrel. Met afbeeldingen van spetterend vuurwerk, sprankelende champagneglazen en oliebollen geef je jouw uitnodiging voor de oudejaarsborrel direct de juiste sfeer. Of misschien ga je liever naar het strand en schrijf je daar de tekst voor je nieuwjaarsborrel uitnodiging in het zand? Even een foto maken en je hebt een bijzondere uitnodiging voor een borrel.

Uitnodiging voor een kerstborrel

Kerstmis is ook de gelegenheid voor een sfeervolle borrel. Wil je hierbij samen proosten met dierbaren, collega’s of de buren? Met albelli maak je ook eenvoudig een uitnodiging voor een kerstborrel. Maak je kaart persoonlijk met bijvoorbeeld een selfie van jou en de kerstboom. Of misschien heb je nog ergens een leuke muts van de kerstman liggen. Via het ontwerpprogramma van albelli kun je uit allerlei effecten kiezen voor een extra feestelijke look voor je uitnodiging voor de kerstborrel.

Uitnodiging babyborrel

Is er een kindje geboren? Dan helpt albelli je ook met je uitnodiging voor de babyborrel. Al is je zoon of dochter pas op de wereld, je hebt er vast al veel foto’s van. Kun je niet kiezen welke je gebruikt voor de uitnodiging voor de babyborrel? Geen probleem. Er zijn ook templates waarbij je meerdere foto’s kunt plaatsen.

Uitnodiging borrel bestellen? Begin direct!

Wat de reden voor je uitnodiging voor een borrel ook is, je kunt zo snel als je wilt een uitnodiging voor een borrel bestellen. Via de apps van albelli kun je namelijk via je smartphone of tablet overal aan de slag. Je hoeft alleen maar een online verbinding te hebben. Dus ga bijvoorbeeld gezellig naar een café. Zo ben je meteen in de juiste sfeer om een uitnodiging voor een borrel te kopen.