Verhuiskaarten maken

Ben je net verhuisd of ga je binnenkort verhuizen? Laat het familie en vrienden direct weten met een originele verhuiskaart. Kies een leuke foto, bedenk een tekst en ga direct aan de slag. Met albelli kun je zelf snel en eenvoudig verhuiskaarten maken.

  • Verhuiskaarten maken met eigen foto
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Eenvoudig en snel online bestellen
Maak je verhuiskaarten

Originele verhuiskaarten maken

Je gaat binnenkort verhuizen en verheugt je op je nieuwe woning. Hoe ga je al jouw vrienden en familie op de hoogte brengen? Je kunt een zakelijk verhuisberichtje met adreswijziging sturen. Maar een leuke verhuiskaart laat de geadresseerde voelen dat jij zin hebt in deze nieuwe stap in je leven. Verhuiskaarten die iets vrolijks of grappigs uitstralen komen ook zo over en worden als heel persoonlijk opgevat. Kies je voorgedrukte verhuiskaarten of ga je zelf je eigen verhuiskaart maken? Met albelli heb je beide mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld je nieuwe woning op een fotokaart presenteren of juist een foto van je oude, lege woning laten zien. Aan jou de keuze.

Ontwerp verhuiskaarten met foto

Naast het ontwerpen van een verhuiskaart met je eigen tekst en ontwerp, kun je er ook voor kiezen om je eigen foto’s te gebruiken voor je verhuiskaart. Ontwerp je een verhuiskaart met eigen foto, dan is het voor iedereen duidelijk dat je verhuiskaart ontzettend persoonlijk is en dat je er aandacht aan hebt besteed. Dit komt bij mensen die je al een tijd niet meer hebt gezien, zeker over als sympathiek en leuk. Wanneer je verhuiskaarten ontwerpt, is het belangrijk om unieke designs en felle kleuren te gebruiken. Originele verhuiskaarten blijven je vrienden en familie veel langer bij dan het standaard zwart-wit verhuiskaartje welke iedereen verstuurt.

Zelf verhuiskaarten maken

Zelf een verhuiskaart maken is niet alleen erg leuk om te doen, maar is ook ontzettend leuk voor de ontvangers. Het is helemaal duidelijk wat je met creatieve verhuiskaarten wilt zeggen. Je zegt hiermee dat dit voor jouw belangrijk is, dat verhuizen extra aandacht verdient en dat je de ontvanger als persoon waardeert. Een “ik-ben-verhuisd” kaart met een persoonlijk tintje zal bij de ontvanger minder snel op de grote stapel belanden. albelli helpt je om je eigen verhuiskaart online te ontwerpen. Door gebruik te maken van mooie designs, frisse kleuren en gezellige lettertypes, kan jij je meer concentreren op de boodschap en toch zelf een unieke en creatieve verhuiskaart maken.

Hoe maak je een verhuiskaart?

Een leuke verhuiskaart ontwerp je makkelijk met de editor of apps van albelli. Selecteer eerst de kaartsoort; er zijn enkele- en dubbele fotokaarten, ook is het mogelijk een foto als voorkant van je verhuiskaart te gebruiken. Kies voor een glanzende, matte of extra matte afwerking. Ook een achtergrondkleur, eventuele cliparts en themakaders of omlijstingen van je verhuiskaart kunnen gekozen worden. Finish je design door het formaat van je kaart te kiezen: 10×10 cm of 15×15 cm. Ten slotte bepaal je hoeveel setjes verhuiskaarten je wilt bestellen. Let op dat het alleen mogelijk is om de verhuiskaarten in sets van 10 te bestellen. Bij iedere set verhuiskaarten ontvang je gratis witte enveloppen.

Verhuiskaarten bestellen bij albelli

Zelf een verhuisbericht maken of verhuisberichten bestellen in zowel kleine als grote aantallen, het kan allemaal bij albelli. Online maak je je eigen ontwerp en als je daarmee klaar bent, dan kan je heel eenvoudig al je verhuiskaarten bestellen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is het regelen van postzegels en het versturen van je verhuiskaarten. Veel woonplezier in je nieuwe huis!