Zwangerschapskaarten

Ben je in verwachting? Laat familie en vrienden meegenieten en ontwerp je eigen zwangerschapskaarten bij albelli. Zo maak je jouw geluk extra persoonlijk!

  • Zwangerschapskaarten maken met eigen foto
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Eenvoudig en snel online bestellen
Maak je zwangerschapskaarten

Zwangerschapskaarten

Zwangerschap en geboorte behoren tot de mooiste momenten uit een mensenleven. Het zijn momenten waar je fijne herinneringen aan bewaart en in gesprekken met vrienden en familie vaak op terugkomt. Ben je zwanger? Laat iedereen dit weten met persoonlijke zwangerschapskaarten. “Ik ben zwanger” kaartjes zijn voor velen de eerste kennismaking met jouw nieuwe geluk. Daarom mag een kaartje over je zwangerschap ook beslist memorabel zijn. Bij albelli maak je gemakkelijk en snel je persoonlijke zwangerschapskaart. Heb je een foto van je laatste scan? Door een fotokaart van je zwangerschap te sturen kan iedereen alvast kennismaken met je kind.

Zwangerschapskaarten maken

Zelf zwangerschapskaarten maken is gemakkelijker dan je denkt. Als je jouw in verwachting kaart ontwerpt bij albelli wordt het jou al helemaal makkelijk gemaakt. Het online ontwerpsysteem van albelli wijst zich helemaal zelf en jij kunt in alle rust experimenteren met kleuren, achtergronden, lettertypes en opmaak. Je hoeft totaal geen ontwerpervaring te hebben om zelf een smaakvol en creatief kaartje over je zwangerschap te maken. Als je vrienden en familie jouw persoonlijke zwangerschapskaart ontvangen, zal het een ereplaats krijgen. Daarnaast is een zwangerschapkaartje leuk om te bewaren.

Zwangerschapskaarten bestellen? Begin direct!

Wat heb je in je hoofd zitten? Een vrolijke ‘hoera zwanger’ kaart met originele en creatieve belettering, of ga je voor een fotokaart waarop jouw laatste scan prominent in beeld is? De mogelijkheden die albelli je biedt, zijn eindeloos. Is je ontwerp klaar, dan kun je jouw persoonlijke zwangerschapskaarten bestellen. Ook dit gaat bij albelli snel en betrouwbaar. Denk alvast na over een mooi ontwerp, probeer het ontwerpsysteem uit en laat je creativiteit stromen. Daarna kun je de zwangerschapskaartjes kopen en versturen en bedenk je alvast hoe enthousiast iedereen zal reageren.