Bij albelli zijn we dol op het maken van baby fotoboeken. Maar we weten ook dat je een volle agenda hebt als je net een kleintje hebt. Zelf een fotoboek maken lijkt dan al snel ingewikkeld. Daarom hebben onze designers een hele reeks baby fotoboeken ontworpen waar je alleen nog foto’s en eventueel tekst aan toe hoeft te voegen. Van minimalistische ontwerpen tot schattige illustraties, bij ons vind je alles wat je zoekt. In vijf stappen kies en maak je snel een prachtig boek van je baby.

  • Maak prachtige fotoproducten bij albelli
  • 100% tevredenheidsgaranti
  • Snel en eenvoudig online te bestellen

Stap 1: Denk na over de gewenste stijl

Bedenk wat het fotoboek moet uitstralen voordat je begint met het selecteren van de foto’s. Ben je een echte minimalist, dol op witruimtes en overzichtelijke teksten en kaders? Wil je het album een persoonlijk tintje geven met vrolijke lettertypes, veel foto’s en clip art? Of word je juist blij van een klassieke look?

Stap 2: Kies je favoriete foto’s

Dit is het leukste deel: kies je favoriete foto’s uit. Neem alle foto’s erbij en begin te selecteren. Wees ook niet te zuinig met je selecties; onze vooraf ontworpen thema’s hebben pagina’s met spaties voor meerdere foto’s, en je zal verbaasd zijn hoeveel foto’s je kan gebruiken. Als je afgedrukte foto’s hebt die je ook wilt gebruiken, bekijk dan onze tip voor het gebruik van scan-apps hier.

Stap 3: Kies je favoriete design

Kies op onze website het gewenste design en formaat en klik op ‘Ga aan de slag’. Je hoeft geen grafisch vormgever te zijn om een indeling te maken, alles wijst zich vanzelf.

Stap 4: Vul de pagina’s met foto’s en tekst

Upload je foto’s in het albelli fotoboekprogramma en sleep ze naar de pagina’s. Je hoeft ze nu alleen nog maar in de door jou gekozen volgorde te plaatsen. Wil je alsnog creatief aan de slag gaan, dan is dit het moment waarop je verschillende gekleurde achtergronden kunt kiezen, sjablonen of clip art kan gebruiken. Deze opties vind je aan de linkerkant van het bewerkprogramma, naast je geüploade foto’s. Als je iets toch niet mooi vindt kun je het weer ongedaan maken via de toolbar bovenin.

Stap 5: Bekijk het resultaat en bestel je babyboek

Je bent nu klaar, je hebt je eerste baby fotoboek gemaakt. Gebruik de voorbeeldknop rechts bovenaan in het fotoboekprogramma om door de pagina’s te bladeren en alles te controleren. Klik op de knop ‘Bestellen’ en maak een keuze uit de kaftopties en bepaal of je glanzend papier wil hebben of platliggend premium pagina’s. Het album is daarna klaar om te worden afgedrukt.

We hopen dat je nu dankzij ons stappenplan weet hoe makkelijk en leuk het is om een baby fotoboek bij albelli te maken. Ga naar onze website en begin meteen.

Creëer nu

Reacties