Foto voor ansichtkaart

Of je nu naar een exotische plek gaat of gewoon een snelle weekendtrip hebt geboekt, je familie en vrienden willen natuurlijk graag iets van je horen. In plaats van een standaard kaartje te sturen is het veel leuker om een eigen fotokaart te maken als persoonlijker alternatief!

Volg onze stap-voor-stapinstructies

Plan!

Foto in opmaakprogramma

Gebruik je vrije tijd op vakantie niet alleen om te relaxen maar ook om de perfecte vakantiefoto te plannen voor je ansichtkaarten. Plaats dan al je favoriete foto’s in een map zodat je er makkelijk bij kan vanuit het ontwerpprogramma.

Ontwerp!

Foto in opmaakprogramma2

Gebruik ons kaartontwerpprogramma om je kaart van begin tot eind te ontwerpen. Je kunt zoveel vakantiefoto’s gebruiken als je maar wilt en je ontwerpen persoonlijker maken met je achtergronden, clipart en andere opmaakopties. Voeg een persoonlijke groet toe om een glimlach op het gezicht van je familie en vrienden te toveren.

Verstuur!

Onze kaarten worden geleverd in pakketten van tien stuks, dus je hebt er genoeg om naar vrienden en familie te sturen. Hou er ook een zelf als aandenken aan je vakantie.

Ansichtkaarten

Dat was het! De perfecte manier om je dierbaren te laten weten dat je aan ze hebt gedacht.

Wil je meer lezen? Bekijk dan eens onze wenskaarten maken en zelf kaarten maken pagina.

Reacties