Ken je dat gevoel? Je hebt miljoenen foto’s gemaakt en kunt niet wachten om ze te gebruiken voor een fotoboek. Er zitten alleen niet genoeg uren in een dag om creatief met al die foto’s aan de slag te gaan. Met een beetje hulp van de slimme Smart Assistant van albelli kun je in een handomdraai een uniek fotoboek maken. Of je nu snel een staycation fotoboek wilt maken, een oude vakantie wilt herbeleven of eindelijk al die gezinsfoto’s weer eens wilt bekijken, met de Smart Assistant is het maken van een fotoboek een fluitje van een cent. Deze slimme technologie kiest automatisch je beste foto’s, verwijdert eventuele dubbele of onscherpe foto’s en maakt perfecte lay-outs. Daarna kan je alles nog aanpassen zoals jij dat wilt. Ga dus aan de slag en haal het maximale uit de Smart Assistant.

Schep orde in de chaos

Staan al je foto’s niet netjes op één plek, bijvoorbeeld op een harde schijf? Dan kan het even duren voordat je alle foto’s hebt gevonden die je nodig hebt voor je fotoboek, zelfs als je de Smart Assistant gebruikt. Probeer je foto’s daarom altijd in te delen in logische mappen. Dan is het maken van een fotoboek veel eenvoudiger. Een andere handige tip is om altijd de originele foto’s te gebruiken als je met de Smart Assistant werkt. Foto’s die je van sociale media hebt geplukt, hebben niet altijd de juiste kwaliteit die de Smart Assistant nodig heeft om snel te kunnen werken.

Kies de lay-out voor jouw fotoboek

Selecteer uit onze opties de lay-out die jij mooi vindt voor je fotoboek. Dat is zo’n beetje alles wat je hoeft te doen. De rest doet de Smart Assistant voor je. Hij zet je foto’s mooi bij elkaar om zo jouw verhaal te vertellen. Jij kunt gewoon achterover leunen met een kopje thee, terwijl de Smart Assistant het werk doet.

Maak fotomappen met een thema

Welk thema je ook aan je fotoboek wilt geven, onze Smart Assistant werkt sneller en efficiënter als je je foto’s groepeert in aparte mappen. Bewaar bijvoorbeeld je familiefoto’s in een map en de foto’s van je hobby in een andere.

Gebruik foto’s met de hoogst mogelijke resolutie

Met Smart Assistant krijg je altijd prachtige lay-outs voor je fotoboek, maar daarvoor heb je wel foto’s met een zo hoog mogelijke resolutie nodig. Op die manier krijg je een echt professionele afwerking. Foto’s met een lage resolutie kunnen er wazig of korrelig uitzien als ze worden afgedrukt. Onthoud dat een foto minimaal 2 MB groot moet zijn om in hoge kwaliteit te kunnen worden afgedrukt. Dan komt het helemaal goed.

Voeg extra foto’s toe

Zodra de Smart Assistant klaar is met het plaatsen van je foto’s in lay-outs is het boek af en kan het besteld worden – zo eenvoudig is het. Wil je nog graag wijzigingen aanbrengen en het fotoboek een persoonlijke touch geven? Dat kan natuurlijk ook. Je houdt zelf de volledige creatieve vrijheid. Alles wat de Smart Assistant heeft gedaan, kun je zelf nog bewerken. Je kunt foto’s aanpassen, de volgorde veranderen, foto’s weghalen en zoveel extra foto’s toevoegen als je maar wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Leg de laatste hand aan je fotoboek

Als je tevreden bent met de supersnelle selecties en lay-outs van de Smart Assistant, is het tijd voor de nodige afwerking. Voeg bijvoorbeeld achtergrondkleuren, clipart, tekst, kaders voor de foto’s en nog veel meer toe. Het is helemaal aan jou hoe je de afwerking aanpakt.

Voor welk thema je ook kiest, er is voor iedereen een makkelijke manier om een fotoboek te maken. Probeer onze Smart Assistant eens! Ga bijvoorbeeld creatief aan de slag met al die honderden vakantiefoto’s van de afgelopen jaren, waarvan je dacht dat je geen tijd zou hebben om ze te uit te zoeken. Kies een van onze geweldige themaboeken voor een professionele uitstraling – ideaal voor het vieren van belangrijke mijlpalen. Als je je fotoboek helemaal zelf wilt maken met volledige creatieve vrijheid, kies dan voor ‘zelf ontwerpen‘.

Begin aan je volgende fotoboek met onze ontwerpsoftware of lees voor meer informatie ‘3 makkelijke manieren om je fotoboek te maken‘.

Creëer nu

Reacties