Een huwelijk is altijd een spannende en leuke gebeurtenis. Ook voor jou als gast! Wat doe je aan, hoe wordt het feest en, wat geef je cadeau?! Zwicht je voor de standaard envelop, of neem je het heft in eigen handen? Niet over nadenken: maak zelf je huwelijkscadeau voor het bruidspaar. Zo spring je vast uit die hele stapel cadeaus. En, zo heb ook jij al voorpret op deze bijzondere dag.

Hoe val ik op met mijn huwelijkscadeau?
Bij een huwelijk denk je aan liefde, feest en mooie kleren. En aan die stapel mooi ingepakte cadeaus. Meestal worden die cadeaus pas na het feest uitgepakt en soms weet het bruidspaar niet eens meer welk cadeau ze van jou kregen… Wil je dat jouw huwelijkscadeau zeker weten bijblijft? Een Chinese vaas van 1,20m hoog zal zeker werken. Maar met een zelfgemaakt fotoboek bereik je waarschijnlijk hetzelfde effect.

huwelijksfotboek-albelli

Ideeën voor jouw huwelijkscadeau
• Vraag de ouders om oude kinderfoto’s en maak daar een mooi herinneringsboek van.
• Verzamel leuke anekdotes en foto’s bij vrienden. Maak een fotoboek met de titel: “Wat je over hem moet weten, wat je over haar moet weten”.
• Houdt het koppel van kunst aan de muur? Zet hun favoriete afbeelding of foto op canvas!
• Maak een prachtig fotoboek van de hun eerste jaren samen (je kunt vast wel aan hun foto’s komen).
• Geef een smoelenboek of vriendschapsfotoboek van alle vrienden uit hun studietijd.

albelli-smoelenboek

Geen tijd voor een huwelijkscadeau?
Echt geen tijd om zelf het huwelijkscadeau te maken? Geef het bruidspaar dan een albelli cadeaubon. Voor een prachtig fotoboek van hun huwelijksreis achteraf. Of voor hun mooiste trouwfoto op een haarscherpe canvas.
albelli-cadeaubon_post

Zo creatief zijn als jij wilt
Maak jouw huwelijkscadeau zo mooi, gek en creatief als jij wilt! Dat kan met het gebruiksvriendelijk programma van albelli. Gebruik de originele achtergronden en de unieke kaders of pas effecten toe op je foto. Elke stijl is mogelijk: modern, retro, klassiek. stijlvol, huwelijksthema, de keus is aan jou!  Zo past jouw huwelijkscadeau altijd bij het bruidspaar in spe.

albelli-achtergronden-huwelijk-modern albelli-achtergronden-kinderen-baby-unisex

100% kwaliteitsgarantie
Zoals dat hoort bij een huwelijk, heeft jouw cadeau de perfecte kwaliteit. Met dit huwelijkscadeau kun je zeker op een bruiloft verschijnen! Ook staat onze klantenservice van maandag t/m vrijdag van 9:00-21:00 voor je klaar.

Met albelli maak je eenvoudig zelf een bijzonder huwelijkscadeau. Probeer het zelf en ga nu aan de slag!

Reacties