Niet alleen de leukste surprises maak je zelf, óók de leukste cadeaus. Bij albelli kun je jouw eigen foto’s omtoveren tot originele, persoonlijke sinterklaascadeaus. Van een mooie jaarkalender met foto’s van de kinderen of een passende wanddecoratie tot een mooie verzameling fotoafdrukken of een klein fotoboekje voor in de schoen. Laat je inspireren door onze tips en voorbeelden, pluk de leukste foto’s van je telefoon of computer en ga aan de slag met ons fotoprogramma. Je zult verbaasd zijn hoe leuk het is om een cadeau met jullie foto’s te geven (en te ontvangen ;-)).

Sinterklaascadeautjes tot 5 euro

Fotoafdrukken

Met fotoafdrukken kun je de leukste dingen doen met Sinterklaas. Van een lieve foto met berichtje op de achterkant in de schoen tot een origineel cadeaulabel. Of wat dacht je van een setje foto’s als aandenken aan een speciale gebeurtenis om iemand mee in het zonnetje te zetten? Met een mooie sinterklaasverpakking en een leuk gedichtje erbij geef je voor weinig geld iets heel persoonlijks.

Vergrotingen

Je mooiste foto’s zijn een vergroting waard. Dat geeft ze ook direct meer uitstraling als cadeau. Bij albelli kun je jouw fotoafdrukken bestellen op verschillende formaten, tot maximaal 20 x 30 cm. Een mooie lijstje erbij en je bent klaar! Je fotoafdrukken bestel je eenvoudig online, vanaf je computer, tablet of smartphone. We versturen je foto’s altijd binnen drie werkdagen.
Tip: Geef je een vergroting om op te hangen, kies dan voor een matte afdruk om minder last te hebben van reflectie.

Bestel je fotoafdrukken

Fotoafdrukken cadeau Sinterklaas

Sinterklaascadeautjes tot 10 euro

Met kleine sinterklaascadeautjes kun je iemand net zoveel plezier doen als met grote. Het gaat er maar om hoe verrassend en persoonlijk het cadeau is. Twee leuke ideeën voor nog geen tientje:

Klein fotoboekje

‘Klein’ slaat alleen op de afmetingen van dit originele sintcadeau. Met jullie foto’s en de vele creatieve opmaakopties maak je het een groot gebaar. Onze kleine fotoboekjes hebben minimaal 24 pagina’s (uit te breiden tot maar liefst 120!) en je maakt het cadeautje extra persoonlijk met een leuke foto op de kaft. Bedenk speciaal voor de ontvanger een leuk thema, zoek je mooiste foto’s bij elkaar en maak je sinterklaascadeautje. Heb je de leukste foto’s op je telefoon staan? Maak dan een fotoboekje op je smartphone met onze handige albelli-app.

Maak je fotoboekje

sinterklaas-klein-fotoboek

Foto op mok

Origineel en ook ontzettend leuk om te geven is een mok met een foto erop. Zet er een gekke foto op als een soort knipoog naar de ontvanger. Of ga voor die lieve foto van jullie samen zodat hij of zij telkens weer kan terugdenken aan dat heerlijke moment. Wat je ook kiest, met dit cadeau begint elke dag gegarandeerd met een glimlach.

Maak je mok

Sinterklaascadeautjes tot 15 euro

Kalender

Een nieuw jaar, een nieuwe kalender. Sinterklaas is een goed moment om iemand te verrassen met een zelfgemaakte jaarkalender. Met je eigen foto’s, die je speciaal voor de ontvanger hebt uitgekozen. De kalenders van albelli worden gedrukt op mooi, stevig papier en zijn voorzien van een handige ringband. Elk maandblad biedt een flinke ruimte voor je foto of fotocollage. En wist je dat we nu een heleboel nieuwe ontwerpen hebben? Naast maandkalenders voor het nieuwe jaar, kun je ook de mooiste verjaardagskalenders maken met je eigen foto’s. Wil je inspiratie? Hier vind je ideeën voor je kalender.

Maak je kalender

Kalender cadeau Sinterklaas

Foto op canvas

Met een canvas wanddecoratie zet iedere Sint zijn foto’s in de spotlight. We drukken je mooiste foto haarscherp af op een mooi doek, gespannen op een stevig houten frame. Kijk eens bij je foto’s: er zit er vast één bij die perfect past in de woonkamer van de ontvanger.

Bestel je foto op canvas

Sinterklaascadeautjes tot 20 euro

Fotoboek

Onder de 20 euro heb je bij albelli al een ruime keus aan fotoboeken. Zo heb je bijvoorbeeld al een groot formaat vierkant fotoboek met een zachte kaft, dat met 24 pagina’s alle ruimte biedt voor jouw unieke fotoverhaal. En met alle mogelijkheden van het supereenvoudige fotoprogramma kun je jouw creativiteit onbeperkt uitleven. Een kleinkinderfotoboek voor oma, een fotojaarboek met jullie mooiste momenten voor je vriend of vriendin, een zelfgemaakt kookboek met je lekkerste specialiteiten… Een fotoboek is een cadeau dat je helemaal op maat kunt maken.

Maak je fotoboek

Foto op aluminium

Een wanddecoratie van aluminium heeft een stoere, industriële uitstraling. Daarom tippen we het vooral als een sinterklaascadeau voor mannen. De kleuren komen fantastisch over, maar aluminium is ook hét materiaal om zwart-wit foto’s op af te drukken.

Bestel je foto op aluminium

Dus, waar wacht je nog op? Ga lekker aan de slag met jouw foto’s en maak dit jaar een echt persoonlijk cadeau.

Let wel, wil jij je cadeautjes op tijd in huis hebben voor Pakjesavond? Bestel dan uiterlijk 28 november vóór middernacht je wanddecoratie en fotoboeken en uiterlijk 29 november alle andere producten. Vier jij Sinterklaas wat eerder van 5 december? Kijk dan op onze levertijdenpagina voor meer informatie.

Reacties