Kerstmis staat voor de deur. Elk jaar is het weer een uitdaging om te bedenken welke cadeaus je moet kopen voor de belangrijke mannen in je leven. Fotocadeaus zijn gemakkelijk aan te passen en vormen een geweldig cadeau voor al je vrienden en familie. Lees verder voor meer tips over wat je jouw papa, broer(s) en vriendje cadeau kan geven.

Houd het simpel met wanddecoratie voor je papa

Ga voor een cadeau zonder gedoe voor je papa: wanddecoratie. Een cadeau dat kan schitteren in zijn kantoor of hij kan het boven zijn plekje in de woonkamer hangen. Weet je niet welke foto of welk materiaal je moet kiezen? Bekijk onze blog over het maken van de beste wanddecoratie voor je huis. Tip van de professional: probeer het materiaal van je wanddecoratie af te stemmen op de foto’s die je gebruikt. Canvas geeft bijvoorbeeld een warme en gezellige sfeer aan familiefoto’s en natuurfoto’s. Voor een iets strakkere en moderne uitstraling is aluminium meer geschikt.

Als hij niet zo van wanddecoratie houdt, is een gepersonaliseerde mok voor zijn favoriete drankje altijd een goed idee. Weet je nog niet wat je op de mok wilt zetten? Kies voor klassiekers die altijd scoren zoals ”s Werelds beste papa’ of geef er je eigen draai aan met grapjes over je papa of leuke foto’s van het gezin.

Een leuk fotoboek voor je vriend

Als het om vriendjes gaat, kan het lastig zijn om uit zoveel mogelijkheden één cadeau te kiezen. Waarom dit jaar geen fotoboek? Ga bijvoorbeeld voor een bepaald thema, zoals foto’s van jullie huisdier of alle leuke dingen die jullie samen hebben meegemaakt. Zodra je je foto’s hebt geselecteerd, maakt een themaboek het proces eenvoudig en krijg je een professioneel ontworpen resultaat. Je kan ook proberen een fotoboek te maken op basis van zijn hobby’s: als hij van koken houdt, zal hij blij zijn met een kookboek met zijn favoriete gerechten. Meer inspiratie nodig? Lees deze blog voor meer ideeën over het maken van een fotoboek.

Verras je vrienden via de brievenbus


Een kaartje sturen is altijd een goed idee als je vrienden al een tijdje niet hebt gezien. Stuur jouw kerstwensen met een kaart van albelli. Er zijn tal van ontwerpen om uit te kiezen en je kan zelfs je kaart helemaal zelf maken. De kaarten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en afwerkingen, dus je kan je kaart helemaal naar wens aanpassen. Het enige wat je nog moet doen is je foto’s toevoegen en iets feestelijks schrijven. Onze kaarten worden geleverd in verpakkingen van 10 stuks, inclusief enveloppen, zodat je je kerstwensen in één keer kan versturen.

Maak een verhalenboek voor je zoon

De fantasie van je zoon is grenzeloos. Vier het met een fotoboek over zijn favoriete onderwerp. Waarom maak je van je zoon niet de held van zijn eigen verhalenboek? Met onze selectie van vooraf ontworpen sjablonen kan hij een superheld, dinosaurusexpert of zelfs astronaut zijn.

Je kan je eigen verhaallijn maken met het ontwerp dat je hebt gekozen en de foto’s die je hebt toegevoegd. Bovendien kan je kiezen uit een grote verscheidenheid aan kaders, clipart en zelfs tekstballonnen. Hij zal deze unieke draai aan zijn verhaaltjes voor het slapengaan geweldig vinden.

Deel met grootvader je herinneringen in de vorm van foto-afdrukken

Nu de meeste van onze foto’s digitaal zijn, hebben foto’s die je in je handen kan houden iets extra speciaals. Als je kinderen geen idee hebben wat ze opa dit jaar cadeau zullen doen, zijn foto-afdrukken een leuke manier om met hem te delen wat je allemaal hebt gedaan. Als je je afdrukken bewerkt met onze mobiele app, kan je ze zelfs voorzien van deze retro-randjes die doen denken aan polaroidfoto’s. Hoe dan ook, hij kan zijn favoriete afdrukken op de koelkast hangen of ze overal mee naartoe nemen.

Een planner voor je broer

Kalenders zijn simpele, praktische cadeaus die het hele jaar door goed van pas komen, dus perfect om aan je broer te geven. Zo kan hij zijn agenda bijhouden met al zijn beste foto’s. En zoals bij al onze fotoproducten kan je de planner die je maakt volledig naar wens aanpassen. Als leuke en persoonlijke touch kan je alvast wat speciale familiegebeurtenissen en verjaardagen voor hem noteren.

Maak een mok voor een collega

Klassieke cadeaus zijn soms de beste. Als je een vriend op het werk hebt voor wie je een cadeau wilt kopen, is een gepersonaliseerde mok een geweldig, simpel cadeau. Je kan foto’s en grapjes toevoegen met onze teksteditor of een van je favoriete motiverende citaten. Dit attente cadeau is een van onze bestsellers: iedereen vindt het leuk om er eentje te krijgen. Dus of je nu gaat voor een hartelijke lach of een warme glimlach, een mok is altijd een leuk en persoonlijk cadeau-idee.

We weten dat kerstinkopen doen een beetje stressvol kan zijn als kerst dichterbij komt, dus we hopen dat deze blog je wat leuke cadeau-ideeën heeft gegeven. Met de fotocadeaus van albelli weet je zeker dat je je vrienden en familie versteld zult doen staan met deze gepersonaliseerde, unieke cadeaus. Klik gewoon op de knop hieronder om te beginnen.

Creëer nu

Reacties