Het is weer de tijd van het jaar dat we op zoek gaan naar leuke cadeautjes en vaak raken we een beetje in paniek omdat we alles zo goed mogelijk willen doen. We zijn ervan overtuigd dat we het perfecte kerstcadeau voor alle mannen in je leven hebben en je tijd en stress kunnen besparen. Onze fotoproducten zijn namelijk de perfecte persoonlijke kerstcadeaus voor al je vrienden en familie. Bekijk deze tips voor hem voor een beetje hulp over wat je voor wie kan kopen.

  • De mooiste fotoproducten maak je bij albelli
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online te bestellen

Wat leuks voor je vader

We zijn ervan overtuigd dat je vader blij zal zijn met een prachtige wanddecoratie waar hij naar kan kijken tijdens het werken, of het nu in de garage is terwijl hij bezig is met zijn favoriete auto, of in zijn kantoor tijdens vergaderingen over een nieuw project. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een foto van zijn laatste project of een mooie foto van jullie samen – wat je ook kiest, hij zal er ongetwijfeld blij mee zijn. We zien trouwens vaak in films en series hoe blij vaders zijn met een gepersonaliseerd kerstcadeau. Als de muren in het kantoor van je vader al vol hangen, kan je kiezen voor een gepersonaliseerde mok waaruit hij zijn favoriete drankje kan drinken. Je kan er de klassieke zin “Beste papa ter wereld” opzetten, maar het is ook leuk om voor wat originelers te gaan.

Een fotoboek voor je partner

Het is niet altijd makkelijk om een leuk cadeau voor je partner te bedenken. Ze vertellen meestal niet wat ze nu echt graag voor kerst zouden willen krijgen. Je kan er daarom voor kiezen om hun hart te doen smelten met een fotoboek boordevol herinneringen van jullie samen. Of je nu pas net samen bent of al jarenlang een relatie hebt, zo’n fotoboek dat speciaal voor hem wordt gemaakt, doet het altijd goed. Bekijk deze blog voor meer inspiratie bij het ontwerpen van een fotoboek.

Cadeautje voor die vriend die ver weg is

Dit jaar voelden we ons verder verwijderd van de mensen in ons leven dan andere jaren. Als je vrienden hebt die te ver weg wonen waardoor je ze niet kan zien, is het leuk idee om ze op afstand te doen glimlachen. Je kan dit bijvoorbeeld doen door hen een verrassingskaartje te sturen dat je zelf hebt gemaakt. albelli heeft kaarten voor elke gelegenheid, ook voor kerst hebben we een leuke collectie met verschillende kaartjes. Natuurlijk kunnen al onze fotokaarten volledig gepersonaliseerd worden. Ze zijn van goede kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en afwerkingen. Het enige wat je hoeft te doen is een leuke foto uitkiezen en er een bijschrift aan toevoegen. Onze sets van 10 bevatten enveloppes zodat je je daar alvast geen zorgen om hoeft te maken.

Voor je superleuke zoon

Kinderen hebben heel wat energie waardoor ze vaak de mooiste creatieve projecten maken. Je kan dit dus proberen na te doen wanneer je op zoek gaat naar een fotocadeau voor je zoon. Eén van onze favoriete ideeën bestaat uit de combinatie van de twee leukste dingen ter wereld: superhelden en foto’s. Net zoals de familie Van Dijk deed toen ze een gepersonaliseerd kerstgeschenk voor hun kleine Emma gingen ontwerpen. Als je gebruik maakt van één van onze vooraf ontworpen sjablonen, kan je makkelijk je eigen stripverhaal ontwerpen. Het enige wat je hoeft te doen zijn foto’s en persoonlijke teksten aan onze sjablonen toevoegen zodat je een fotoboek in de gewenste stijl kan ontwerpen. We raden je aan om te kiezen voor sjabloon in de stijl van een strip, zoals deze. Daarna is het tijd om te genieten wanneer ze hun cadeau open maken.

Voor een geweldige broer

Eén van de leukste dingen bij het ontwerpen van een fotoboek voor je broer is dat je zelf toegang krijgt tot al hun foto’s – ook de meest beschamende. Met zelfs foto’s van de dag dat hij geboren werd. Het maakt niet uit of je je fotoboek volledig zelf wil ontwerpen of gebruik wilt maken van één van onze vooraf ontworpen designs, alles op de pagina is volledig te personaliseren. Bekijk deze blog voor meer inspiratie bij het gebruik van onze vooraf ontworpen sjablonen. [LINK]. Hoe genant je broer het openen van dit cadeau ook zal vinden, hij zal het toch ongetwijfeld voor eeuwig koesteren.

Een planner voor iedereen die het nodig heeft

Als je een zoon, broer, vriend of vader hebt die momenteel aan het studeren is, kan je hem helpen om georganiseerd te blijven met behulp van onze fantastische kalenders. Het is een geweldige manier voor hen om een overzicht te behouden over al hun deadlines, huiswerk en andere activiteiten. En net zoals bij onze andere fotoproducten, kan je ook je planner volledig naar wens personaliseren. Je kan er leuke foto’s aan toevoegen, maar ook een persoonlijke tekst om hen eraan te herinneren dat ze af en toe eens moeten bellen.

Maak een mok voor een collega

Een klassiek cadeau, maar dat zijn vaak de leukste. Als je een leuke collega hebt die je graag wil verrassen met een kerstcadeau, dan kan je hem bijvoorbeeld een gepersonaliseerde mok cadeau doen. Je kan er foto’s, een leuke inside joke of een bijzondere quote aan toevoegen. Het zal niet alleen een glimlach op het gezicht toveren bij het openen ervan, het is ook een echte bestseller omdat iedereen graag een leuke mok krijgt. Het is natuurlijk ook een handig ding om in huis te hebben.

We weten allemaal dat het kopen van kerstcadeautjes de nodige stress met zich mee brengt, we hopen daarom ook dat deze blog je wat leuke ideeén heeft gegeven voor het bedenken van een mooi cadeau voor je vriend, vader, broer, zoon of wie dan ook. Al onze albelli fotoproducten, van fotoboeken tot kaarten en kalenders, zijn de perfecte manier om kerst dit jaar nog unieker te maken. Klik op de knop hieronder en ga aan de slag.

Begin nu

Reacties