Informatie over onze kerstleveringen: nog meer mensen dan vorig jaar, zullen dit jaar hun kerstcadeaus online kopen. Ondanks dat we er helemaal klaar voor zijn, adviseren we je op tijd te bestellen. Ook voor onze bezorgpartners is dit een enorm drukke periode. Op deze manier helpen we elkaar om samen deze kerst tot een feest te maken.

 

Foto's afdrukken met een witte rand

Foto’s afdrukken met een witte rand

Bij het maken van afdrukken is het een goed idee ze iets extra’s mee te geven, waardoor ze toch een beetje exclusief aandoen. En bij albelli krijg je dat effect al door rond je foto gewoon een witte rand te laten zetten. Kijk maar in onze gids hieronder hoe je je eigen foto’s met een witte rand maakt.

  • Geweldige foto’s met een witte rand maken
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en simpel online bestellen

Maak je eigen foto’s met een witte rand

 

Afdrukken van foto’s met een witte rand

Als je de afdrukken van je foto’s een hoogwaardige en stijlvolle uitstraling wilt geven, dan is een witte rand eromheen laten zetten daar een goede manier voor. De mooie kwaliteit van de afdrukken die je bij albelli krijgt, wordt er daarmee alleen maar beter op. Door er een witte rand aan toe te voegen krijg je een foto die er heel bijzonder uitziet. En het kan in alle vormen en maten. Daar komt nog bij dat het er niet alleen geweldig uitziet – door er een witte rand omheen te laten zetten krijg je ook niet meer van die vette vingers op je foto!

Zo maak je foto’s met een witte rand

Zodra je je foto’s naar de online Editor / beeldbewerker van albelli hebt geüpload, klik je op ‘Je foto’s bewerken’ waar je dan de afmetingen voor je afdrukken kunt kiezen. Als ook dat gebeurd is, klik dan op ‘Bestelling afronden’ waar je vervolgens de optie voor ‘Fotorand’ zult zien. Vink dan het vakje ernaast aan, en opeens zie je om het voorbeeld van je eigen foto een witte rand. Hoe makkelijk wil je het hebben!

Afdrukken van foto’s met een witte rand bestellen

Als je ervoor hebt gekozen om je foto te laten voorzien van een witte rand (en hebt ook aangegeven of die op matglans of hoogglans papier moet worden afgedrukt), klik dan op ‘Bestel je afdrukken’. Vervolgens word je verder geleid naar je winkelwagen waar je je afdrukken kunt kopen. Eventueel kun je ook het aantal exemplaren dat je ervan wilt hebben nog wijzigen, waarbij je kunt kiezen uit één tot honderd stuks! Klik op ‘Doorgaan’ als je tevreden bent met je keuze, waarna je verder wordt geleid naar de pagina met gegevens voor het bezorgadres en de betaling. Daarmee ben je dan zo ver dat je je stijlvolle foto’s met een witte rand kunt bestellen.

Ga aan de slag

Rated 4.5 of 5 based on 55096 reviews
 
10 cm premium foto’s

Ik ben echt heel blij met de foto afdrukken, die geven het opgestuurde bestand goed weer.
Lees meer

– Janneke
 
 
10 cm premium foto’s

Foto afdrukken, fotoboeken en wand decoraties die ik de argelopen jaren besteld heb zijn perfect van kwaliteit. Ze worden netjes thuis bezorgd. Ik ben al jaren erg tevreden over Albelli.
Lees meer

– Ellen
 
 
Prachtige foto afdrukken.

Prachtige foto afdrukken.
Lees meer

– Anneke
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.