Fotokaarten in matglans

Fotokaarten in matglans

Het is haast niet te geloven, maar bij albelli is er zelfs keus uit drie verschillende soorten afdrukken in matglans. Of je nu een prentbriefkaart wilt hebben of een dubbel wenskaart, je kunt ze een persoonlijk tintje geven met het soort matte afwerking van je voorkeur.

  • Persoonlijke fotokaarten in matglans maken
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online te bestellen

Maak je Fotokaarten in matglans

 

Fotokaarten in matglans

Fotokaarten in matglans geven je zelfgemaakte wenskaarten een moderne, eigentijdse uitstraling. Of je nu een dubbel wenskaart wilt hebben of een fotokaart, als je kiest voor een van de drie soorten matte afwerking zal je uitnodigingstaart, bedankkaart of wenskaart een eigentijds meesterwerkje lijken. Voor dubbele kaarten kun je kiezen voor Mat, op papier van hoge kwaliteit met een zachte, zijdematte afwerking, of voor Extra Mat, op extra dik en fel wit papier zonder coating dat langer houdbaar is. Als je je eigen ansichtkaart ontwerpt, kun je kiezen voor Mat fotopapier.

Zo maak je een fotokaart in matglans

Ga op de website van albelli eerst naar ‘Zelfgemaakte kaarten’ en kies dan het speciale moment dat het best past bij jouw fotokaart, of ontwerp hem helemaal zelf! Wanneer je bij een van de speciale momenten een categorie uitkiest als Huwelijk of Bedankt, dan kun je als je klaar bent met je ontwerp en al naar de kassa gaat verder nog kiezen uit Mat of Extra Mat. Als je keus viel op ‘Design My Own’ en je neemt ‘Foto’ voor het type papier, dan kun je als je naar de kassa gaat nog een speciale matte afwerking voor je foto kiezen.

Een fotokaart in matglans bestellen

Wanneer je je foto’s hebt geüpload voor een vouwkaart of een fotokaart die je wel aanstaat, sleep ze dan naar het sjabloon in het grootste vak van de albelli Editor. Daar kan je dan tekst toevoegen en je foto verder bewerken met maskers en achtergronden etc. Als je hebt geklikt op ‘Toevoegen aan winkelwagen’ kun je het formaat van je keus aangeven en word je verder geleid voor het kiezen van de afwerking die je wilt voor het papier. Gewoon even het vakje met Mat of Extra Mat aanvinken als je een dubbel kaart aan het maken bent of alleen maar Mat als je je eigen fotokaart ontwerpt. Hoe makkelijk wil je het hebben!

Ga aan de slag

Rated 4.4 of 5 based on 60589 reviews
 
Fotokaarten

Heel mooie kaart gemaakt op een simpele manier. Ook de bezorging was snel. Dit doen we vaker !
Lees meer

– Mathlener
 
 
Fotokaarten

Mooie kaarten met de foto afdruk zoals de foto's zijn. Aanrader!
Lees meer

– Rianne
 
 
Fotokaarten

precies zo als ik de kaarten bedoeld had.
Lees meer

– Gery
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.