Fotokaarten in hoogglans

Fotokaarten in hoogglans

Of je nu een dubbele wenskaart maakt en daarvoor een sjabloon van albelli gebruikt of dat je je eigen ansichtkaart helemaal zelf ontwerpt, in beide gevallen kun je kiezen voor een afwerking in hoogglans. Op een fotokaart in hoogglans komen de kleuren heel goed uit en doen ze heel levendig aan. Kijk in onze gids hoe je zelf je eigen wenskaart in hoogglans maakt.

  • Persoonlijke fotokaarten in hoogglans maken
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online te bestellen

Maak je Fotokaarten in hoogglans

 

Fotokaarten in hoogglans

Een afwerking in hoogglans geeft je fotokaarten een stijlvolle en exclusieve uitstraling, ongeacht om welke gelegenheid het gaat. Of het nu een uitnodiging is, een bedankje of bedoeld is ter nagedachtenis, je fotokaart is altijd een degelijk iets. De kleuren zijn sprekender dan bij matglans, zodat de beelden haast van de kaart lijken te springen. Samen met ons professionele hoogglans fotopapier voor een hoge kleurenintensiteit betekent dit dat fotokaarten in hoogglans bij albelli gemakkelijk en in hoge kwaliteit te verwezenlijken zijn.

Zo maak je fotokaarten in hoogglans

Voor het maken van je geheel eigen fotokaarten in hoogglans hoef je op de website van albelli alleen naar ‘Zelfgemaakte kaarten’ te gaan en daar te kiezen wat voor kaart het moet worden. Je kunt dan profiteren van onze geweldige keus aan sjablonen of, als je dat liever doet, het helemaal zelf ontwerpen. Zodra je dat gedaan hebt, kun je ook nog kiezen of het een dubbele of een enkele fotokaart in hoogglans moet worden. Vervolgens ga je naar de online Editor / beeldbewerker van albelli waar je de foto’s van je keuze kunt uploaden.

Je fotokaarten in hoogglans bestellen

Wanneer je je foto’s hebt geüpload en ze hebt gesleept naar het sjabloon in het hoofdvenster van de albelli Editor, kun je nog tekst, maskers, kaders, achtergronden en dingen met ClipArt aan je kaart toevoegen. Als je tevreden bent met je werk, hoef je alleen te klikken op ‘Toevoegen aan winkelwagen’, de maat van je voorkeur te kiezen en dan de afwerking die je wilt hebben voor het papier. Vink dan het vakje voor hoogglans aan en ga verder naar de kassa om je zelfgemaakte fotokaarten in hoogglans te bestellen. Zo simpel kan het zijn.

Ga aan de slag

Rated 4.4 of 5 based on 60529 reviews
 
Fotokaarten

Heel mooie kaart gemaakt op een simpele manier. Ook de bezorging was snel. Dit doen we vaker !
Lees meer

– Mathlener
 
 
Fotokaarten

Mooie kaarten met de foto afdruk zoals de foto's zijn. Aanrader!
Lees meer

– Rianne
 
 
Fotokaarten

precies zo als ik de kaarten bedoeld had.
Lees meer

– Gery
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.