Foto's afdrukken op A4-formaat

Foto’s afdrukken op A4-formaat

Als je echt indruk wilt maken met de afdrukken van je foto’s, dan is het een goed idee om te kiezen voor het A4-formaat. Bij albelli kunnen we afdrukken van foto’s van 20×31 cm in hoge kwaliteit leveren, voor iedereen die een vergroting wil van zijn foto’s.

  • Foto’s laten afdrukken op A4-formaat
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en simpel online bestellen

Ontwerp je eigen A4-afdrukken

 

Foto’s afdrukken op A4-formaat

Je foto’s laten afdrukken op A4-formaat is perfect voor het vasthouden van je favoriete momenten en ideaal als wanddecoratie of cadeau voor vrienden en familie! Een foto op A4-formaat is een geweldige manier om meer uit die bijzondere momenten te halen door er een prachtige decoratie voor aan de muur van te maken, in hoge kwaliteit – A4 afdrukken die het eeuwige leven hebben. Afdrukken op A4-formaat hebben een universele maat, zodat je er ook altijd een lijst voor kunt vinden.

Zo maak je een vergroting op A4-formaat

Met albelli is het echt heel simpel om je foto’s tot het A4-formaat te laten vergroten – het enige wat je hoeft te doen is op de website van albelli naar afdrukken te gaan en bij ‘Foto’s vergroten’ te kiezen voor ‘20×31’. Heb je dat gedaan, dan hoef je alleen je foto(‘s) nog maar te uploaden, even controleren of in de vervolgkeuzelijst ‘20×31’ nog staat aangevinkt, waarna je klikt op ‘Bestelling afronden’. Van hieruit kun je dan nog kiezen of je je foto’s in matglans of hoogglans afgedrukt wilt hebben. Je kunt voordat je naar de kassa gaat er zelfs nog een witte rand omheen laten zetten.

Een afdruk in A4 bestellen

Als je voor je foto’s gekozen hebt voor matglans of hoogglans en eventueel ook dat je er een witte rand omheen wilt laten zetten, hoef je alleen maar te klikken op ‘Bestel je afdrukken’. Je wordt dan verder geleid naar je winkelwagen, waar je nog kunt kiezen hoeveel exemplaren je van je foto op A4-formaat wilt hebben. Bij albelli kun je kiezen voor 1 tot 100 stuks, dus we zijn er klaar voor! Als je dan klikt op ‘Doorgaan’, word je verder geleid naar de kassa. Je stijlvolle afdrukken op A4-formaat zijn al bijna klaar!

Ga aan de slag

Rated 4.6 of 5 based on 58354 reviews
 
Albelli ben ik al vele jaren klant bij.

Albelli ben ik al vele jaren klant bij. De kwaliteit van de producten is altijd prima. Het enigste wat ik mis,is dat ik geen grote fotoafdrukken kan laten maken. 20x30 of 30x45
Lees meer

– Vic Geerlings
 
 
10 cm premium foto’s

Defoto afdrukken zijn heel goed. Het verwerkingsproces programma laat nogal te wensen over!
Lees meer

– B.G. Moed
 
 
De software is gemakkelijk

De software is gemakkelijk te begrijpen, de keuze van opmaak en bewerking is reuze, iedereen kan zijn creativiteit botvieren. Zelfs een leek kan een fotoalbum m.b.v. albelli's automatische invulling maken. De fotoafdrukken zijn subliem, de service is... Lees meer

– W.T.
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.