A5-afdrukken

A5-afdrukken

Onze afdrukken van foto’s op A5-formaat zijn een geweldige keus. Bij albelli gebruiken we altijd papier van hoge kwaliteit voor onze afdrukken zodat je altijd zeker bent van een luxe uitstraling. Kijk maar in onze handige gids die je helpt om stijlvolle afdrukken op A5-formaat te maken van je eigen foto’s.

  • Foto’s laten afdrukken op A5-formaat
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en simpel online bestellen

Ontwerp je foto’s op A5-formaat

 

Afdrukken op A5-formaat

Wanneer wij het bij albelli hebben over foto’s van middenmaat, bedoelen we afdrukken op ongeveer A5-formaat (15×20 cm). Als je niet zeker weet wat voor formaat dat is, dan is een ezelsbruggetje dat je die maat krijgt wanneer je een gewoon A4’tje uit je printer haalt en dat in tweeën vouwt. Een ideale maat dus – groot genoeg om er exclusief uit te zien, en klein genoeg om in je handtas te passen! Ze doen het geweldig als een hele serie tegen een grote wand, of in een kleinere ruimte gewoon los.

Zo maak je een afdruk op A5-formaat

Als je stijlvolle afdrukken op A5-formaat wilt maken, kun je om te beginnen naar de online editor van albelli gaan, om daar de foto’s van je keuze te uploaden vanuit je laptop, computer of smartphone. Heb je dat gedaan, klik dan op ‘Je foto’s bewerken’ of druk bovenaan de pagina op ‘Opties’. Nu moet je bij de vervolg opties kiezen voor 15×20 cm. Klik op ‘Bestelling afronden’, waarna je verder wordt geleid naar de pagina met ‘Extra’s’ waar je de keuze voorgelegd krijgt of je je afdrukken op matglans of in hoogglans papier wilt hebben en of je er zelfs een stijlvolle witte rand aan wilt toevoegen.

Een afdruk in A5 bestellen

Als je de keus voor het afdrukken op matglans of hoogglans papier gemaakt hebt, eventueel voorzien van een witte rand, klik dan op ‘Bestel je afdrukken’. Vervolgens word je verdergeleid naar je winkelwagen waar je je speciale afdrukken op A5-formaat kunt kopen. Eventueel kun je ook het aantal exemplaren dat je ervan wilt hebben nog wijzigen, waarbij je kunt kiezen uit één tot honderd stuks! Klik op ‘Doorgaan’ als je tevreden bent met je keuze, waarna je verder wordt geleid naar de pagina met gegevens voor het bezorgadres en de betaling. Hoe makkelijk wil je het hebben!

Ga aan de slag

Rated 4.6 of 5 based on 57783 reviews
 
Album vol herinneringen

Ik laat al mijn foto's afdrukken via Albelli. Zo raakt mijn telefoon niet vol en heb ik thuis een album vol met herinneringen. De site van Albelli is erg makkelijk, het is ook heel fijn dat je je foto's kan bewerken. Afgedrukte foto's zijn van zeer ... Lees meer

– Nur
 
 
10 cm premium foto’s

Het zijn goede fotoafdrukken geworden. Ze zijn op tijd geleverd.
Lees meer

– P.J.
 
 
10 cm premium foto’s

Mooie foto afdrukken ontvangen
Lees meer

– Anna
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.