1. Home
  2. Fotokaarten
  3. Bedankkaartjes na de bruiloft
0
DAG
0
UUR
0
MIN
0
SEC
0
DAG
0
UUR
0
MIN
0
SEC

 |  

Code:

Lees meer Sluiten arrow_right

Vul de promotiecode in tijdens het bestelproces om de korting te verkrijgen. Deze korting is niet geldig op de verzendkosten.

Bedankkaartjes na de bruiloft

Bedank de mensen die van je bruiloft zo'n onvergetelijke dag hebben gemaakt. Stuur ze bedankkaartjes met je favoriete foto als aandenken aan je huwelijk. Je kunt zelfs een ontwerp maken dat bij je uitnodigingen en save the date kaarten past. Een blijvende herinnering aan deze fantastische dag.

Bedanktkaartjes voor jullie bruiloft maken

Je bruiloft was nog mooier dan je ooit had kunnen dromen. Nu de grote dag achter de rug is, is het tijd om de mensen die er zo'n onvergetelijke dag van hebben gemaakt te bedanken. En wat is er nu beter dan na de bruiloft een persoonlijk bedankkaartje te versturen? Met albelli kun je je bedankkaartjes voor na de bruiloft bestellen in pakketjes van 10 stuks, inclusief enveloppen. Ideaal om je vrienden en familie hartelijk te bedanken voor hun aanwezigheid en hun prachtige cadeaus.

Ideeën en sjablonen voor bedankkaartjes huwelijk

Met de bedankkaartjes kun je je gasten de stijl en sfeer van jullie speciale dag laten herbeleven. Belangrijke tip: je kunt ze het beste zo snel mogelijk versturen en het liefst binnen drie maanden na de huwelijksceremonie. Ben je op zoek naar inspiratie? Blader door onze kaartontwerpen om de kaart te vinden die precies bij je past. En als je al een specifiek ontwerp in gedachte hebt, klik dan simpelweg op een lege kaart om hem te personaliseren en volledig uniek te maken.

Maak je eigen bedankkaartjes voor na de bruiloft met albelli

Als je eenmaal de perfecte kaart hebt gevonde