1. Home
  2. Fotokaarten
  3. Bedankkaartjes na de bruiloft

40% korting op kaarten |  

Code: NAJAAR

Lees meer Sluiten arrow_right

Vul de promotiecode in tijdens het bestelproces om de korting te verkrijgen. Deze korting is niet geldig op de verzendkosten.

Bedankkaartjes na de bruiloft

Bedanktkaartjes voor jullie bruiloft maken

Bedankkaartjes na de bruiloft

Jullie huwelijksfeest is achter de rug en het was een dag om met veel plezier en liefde op terug te kijken. Misschien sta je op het punt om je huwelijksreis te beginnen maar je wilt toch even stilstaan bij alle mensen die je huwelijksfeest hebben bezocht. Spreek je waardering uit met bedankkaartjes voor je bruiloft. Een traditioneel bedankkaartje voor je huwelijk laat je gasten merken hoezeer je hun aanwezigheid hebt gewaardeerd. Bovendien laat je ze met bedankkaartjes na jullie trouwen nog even nagenieten van een dag die ook voor hen waarschijnlijk heel bijzonder was. Ga je dit doen met traditionele kaartjes? Of ga je bij albelli persoonlijke bedankkaartjes voor je huwelijk met een foto van jullie als gelukkig paar zelf maken?

Zelf bedanktkaartjes voor jullie bruiloft maken lijkt veel ingewikkelder dan je denkt. Wie eraan twijfelt of hij het ooit zelf zo mooi kan ontwerpen als vele kaartjes die je in de winkel ziet, vergist zich. De zeer gebruiksvriendelijke software van albelli maakt het zelf bedanktkaartjes voor je huwelijk maken in feite tot kinderspel. Je kunt kiezen uit verschillende formaten en hebt een ruime keuze uit kleurstellingen en achtergronden. Een persoonlijke boodschap is zo ingevoegd en met een van je mooiste huwelijksfoto's worden je bedankkaartjes voor jullie bruiloft pas echt persoonlijk en uniek.

Kleine bedankkaartjes voor de bruiloft

Je kunt kiezen voor staande, liggende of vierkante bedankkaartjes voor je bruiloft. Kies je voor staand, dan levert albelli je de formaten 10 x 15 cm of 13 x 19 cm. Liggende bedankkaartjes voor de bruiloft bestel je in dezelfde twee formaten. Je kunt ervoor kiezen om de bedanktkaartjes voor je bruiloft te maken met een eigen ontwerp op één kant of op twee kanten. Vierkante kaartjes bestel je in het formaat 15 x 15 cm. Als je echter de voorkeur geeft aan chic ogende en charmante kleine bedankkaartjes voor jullie bruiloft, kies dan voor het kleinere formaat 10 x 10 cm.

Bedankkaartjes voor de bruiloft kopen? Begin direct!

Je kunt in de winkel standaard bedankkaartjes voor je bruiloft kopen, maar je huwelijksfeest en je gasten zijn toch niet standaard? Eigen ontworpen bedankkaartjes voor je huwelijk kopen geeft je gasten net dat extra beetje persoonlijke waardering. Start direct met creëren bij albelli en ontwerp je persoonlijke bedankkaartje. Bepaal hoeveel gasten jullie willen bedanken voordat je jullie bedankkaartjes voor de bruiloft gaat bestellen. Door bij albelli door jezelf ontworpen bedankkaartjes voor je huwelijk te bestellen weet je zeker dat je gasten langer en met meer plezier op jullie feest terug zullen kijken.

Waarom mensen van albelli houden

8.8 op basis van 616 beoordelingen

slim_arrow_left

Prima website voor het opmaken van de kaarten. Veel verschillende mogelijkheden voor het opmaak. Snelle levering en prima service.


David

Mooie kwaliteit druk en papier


Lori

Altijd een goed en betaalbaar producten en een fijn bewerkingsprogramma.


Ria Kuenen-Das

Ik bestel al 4 jaar verschillende producten bij Albelli. Ik ben altijd blij met het resultaat en goede kwaliteit van het product. Ik beveel Albelli van harte aan. Klantvriendelijk ,geweldige service en fantastische producten ! Mevr Versteeg


Beata

Prachtige kaart geworden, heel blij mee!!


A

Wat ik zo geweldig aan Albelli vind is de support. Je wordt snel en vakkundig geholpen en daarbij ook nog de coulance als er iets fout gaat. Ik ben heel tevreden, zowel over de producten als de hulp.


ZtH
slim_arrow_right

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting!

Bezig met laden
newsletter.message.error Leuk! Je bent nu ingeschreven op de nieuwsbrief Het lijkt erop dat je e-mailadres een spelfout heeft. Controleer alsjeblieft nogmaals!