1. Home
  2. Fotokaarten
  3. Bedankkaartjes na de bruiloft

Bedankkaartjes na de bruiloft

Bedanktkaartjes voor jullie bruiloft maken

Bedankkaartjes na de bruiloft

Jullie huwelijksfeest is achter de rug en het was een dag om met veel plezier en liefde op terug te kijken. Misschien sta je op het punt om je huwelijksreis te beginnen maar je wilt toch even stilstaan bij alle mensen die je huwelijksfeest hebben bezocht. Spreek je waardering uit met bedankkaartjes voor je bruiloft. Een traditioneel bedankkaartje voor je huwelijk laat je gasten merken hoezeer je hun aanwezigheid hebt gewaardeerd. Bovendien laat je ze met bedankkaartjes na jullie trouwen nog even nagenieten van een dag die ook voor hen waarschijnlijk heel bijzonder was. Ga je dit doen met traditionele kaartjes? Of ga je bij albelli persoonlijke bedankkaartjes voor je huwelijk met een foto van jullie als gelukkig paar zelf maken?

Zelf bedanktkaartjes voor jullie bruiloft maken lijkt veel ingewikkelder dan je denkt. Wie eraan twijfelt of hij het ooit zelf zo mooi kan ontwerpen als vele kaartjes die je in de winkel ziet, vergist zich. De zeer gebruiksvriendelijke software van albelli maakt het zelf bedanktkaartjes voor je huwelijk maken in feite tot kinderspel. Je kunt kiezen uit verschillende formaten en hebt een ruime keuze uit kleurstellingen en achtergronden. Een persoonlijke boodschap is zo ingevoegd en met een van je mooiste huwelijksfoto's worden je bedankkaartjes voor jullie bruiloft pas echt persoonlijk en uniek.

Kleine bedankkaartjes voor de bruiloft

Je kunt kiezen voor staande, liggende of vierkante bedankkaartjes voor je bruiloft. Kies je voor staand, dan levert albelli je de formaten 10 x 15 cm of 13 x 19 cm. Liggende bedankkaartjes voor de bruiloft bestel je in dezelfde twee formaten. Je kunt ervoor kiezen om de bedanktkaartjes voor je bruiloft te maken met een eigen ontwerp op één kant of op twee kanten. Vierkante kaartjes bestel je in het formaat 15 x 15 cm. Als je echter de voorkeur geeft aan chic ogende en charmante kleine bedankkaartjes voor jullie bruiloft, kies dan voor het kleinere formaat 10 x 10 cm.

Bedankkaartjes voor de bruiloft kopen? Begin direct!

Je kunt in de winkel standaard bedankkaartjes voor je bruiloft kopen, maar je huwelijksfeest en je gasten zijn toch niet standaard? Eigen ontworpen bedankkaartjes voor je huwelijk kopen geeft je gasten net dat extra beetje persoonlijke waardering. Start direct met creëren bij albelli en ontwerp je persoonlijke bedankkaartje. Bepaal hoeveel gasten jullie willen bedanken voordat je jullie bedankkaartjes voor de bruiloft gaat bestellen. Door bij albelli door jezelf ontworpen bedankkaartjes voor je huwelijk te bestellen weet je zeker dat je gasten langer en met meer plezier op jullie feest terug zullen kijken.

Waarom mensen van albelli houden

8.8 op basis van 586 beoordelingen

slim_arrow_left

Elke vierkante centimeter van de kaart kun je helemaal zelf bewerken. Je kunt foto's toevoegen, maar ook achtergronden, plaatjes en tekst. Opnieuw erg mooie kaarten kunnen versturen naar de hele familie.


Sabine Lust

Mooie kwaliteit prijsverhouding en snelle levering.


E Rademaker

ik heb verschillende setjes fotokaarten besteld. bij de eerste levering was er iets mis gegaan bij het snijden van de kaarten. na contact met de klantenservice is het allemaal heel goed opgelost. de kaarten van de tweede levering waren supermooi en ik kreeg er zelfs nog een set bij waar ik helemaal niet om gevraagd had, zodat ik uiteindelijk ruim voorzien ben van prachtige kaarten. nou kun je je misschien afvragen waarom ik de kaarten zo hoog beoordeel omdat het de eerste keer mis ging, maar de mensen van de klantenservice hebben me steeds weer heel goed en geduldig geholpen en alles méér dan goed gemaakt en dus ben ik uiteindelijk zééér tevreden!


mary

Makkelijk mogelijkheden


Piet

Heel blij met het resultaat, wat valt daar nog aan toe te voegen?


Marja

Mooie fotokaarten. Levering duurt wel langer.


Nina
slim_arrow_right

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting!

Bezig met laden
newsletter.message.error Leuk! Je bent nu ingeschreven op de nieuwsbrief Het lijkt erop dat je e-mailadres een spelfout heeft. Controleer alsjeblieft nogmaals!