Communie album

Communiealbum

Bij albelli maak je zelf snel en eenvoudig een origineel communiealbum. Start direct met het ontwerpen van jouw unieke communiealbum!

  • Maak fotoboeken van hoge kwaliteit
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en gemakkelijk online te bestellen

Maak je eigen communiealbum

Originele communiealbums

Een 1e communie is een belangrijke gebeurtenis in het leven van een kind. De dag van de 1e communie is een speciale dag, waar familie en vrienden aanwezig zijn om samen met het kind de communie te vieren. Als ouder wil je daar natuurlijk een blijvend aandenken van hebben. Maar wat doe je met die talrijke foto’s die op een dergelijke dag genomen worden? Een communie album is dan dé leukste manier om alle foto’s te verzamelen. Bij albelli maak je snel dat originele communiealbum waar jij en je kind nog jarenlang met plezier in terug zullen kijken. Alle momenten aan deze dag worden zo netjes bewaard. Met albelli is het is heel makkelijk om zelf een communiealbum online te maken. We hebben voor jouw communie fotoalbum een groot aantal opties klaarstaan waar jij uit kan kiezen. Met een vrolijk communie fotoboek kun je deze speciale dag altijd herleven. Zoek dan ook je mooiste foto’s van de communie bij elkaar, zet ze in de juiste volgorde en maak het communie album waar je nog vele jaren plezier aan beleeft.

Communiealbum maken

Wil je heel graag een mooi communie album maken, maar ben je bang dat je hier niet de creativiteit voor hebt? Maak je dan vooral geen zorgen. Bij albelli wordt het gehele proces namelijk heel makkelijk voor je gemaakt. Je kiest eenvoudig een leuk concept, waar je direct al je geselecteerde foto’s in kan zetten. Deze foto’s sleep, vergroot of verklein je tot je precies de indeling hebt waar je tevreden mee bent. Maak de pagina’s vervolgens af met een leuke tekst bij de foto’s om zo de momenten helemaal vast te leggen.

Je hoeft geen grafisch ontwerper te zijn om straks toch in bezit te zijn van een prachtig persoonlijk boek. Wil jij zelf een communiealbum maken en wil je toch graag nog wat meer informatie? Bekijk dan zeker de tips welke wij voor je hebben verzameld om jouw communieboek nog mooier te maken. Zo wordt een eigen communiealbum maken net zo leuk als het album doorkijken! Een eigen communiealbum maken online doe je bij albelli.

Communiealbum kopen

Ben je klaar met het indelen van de pagina’s, het schrijven van de teksten en het ontwerpen van een mooie voorkant? Dan rest er nu nog maar een enkele stap: het communiealbum kopen! Ook het aanschafproces hebben we bij albelli zo eenvoudig mogelijk gehouden. Een communiealbum kopen doe je bij ons dan ook in enkele stappen. Ben je klaar met je communiealbum bestellen? Dan zorgen wij ervoor dat dit in hoge kwaliteit voor je wordt gedrukt. We snappen als geen ander dat je alleen met de hoogste kwaliteit genoegen neemt en daarom zijn wij pas tevreden als je zelf ook 100% tevreden bent over jouw communiealbum. We drukken jouw afbeeldingen daarom ook af op het beste papier, waarbij jij zelf de beslissing maakt over het soort papier. Ook bij de kaft kun je kiezen of een je communiealbum wilt bestellen met een harde of zachte kaft. Start direct met het ontwerpen van jouw communiealbum!


Begin direct

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.