Matte posters

Met een matte poster van albelli geef je je foto’s een moderne uitstraling. Als je op zoek bent naar een eigentijds ontwerp voor je poster, is een matte afwerking ideaal.

  • Maak moderne posters met een matte afwerking
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en simpel online bestellen
Maak je matte posters

Matte posters

Met een matte afwerking geef je je poster van albelli een eigentijdse look. Een poster met een matte afwerking ziet er aan je muur uit als een modern meesterwerk, ongeacht het formaat dat je kiest. Door de matte afwerking krijgen de kleuren van je foto een hedendaagse, koele en stijlvolle uitstraling. In tegenstelling tot een poster met een glanzende afwerking, heeft een poster met een matte afwerking minder last van de weerkaatsing van het licht, waardoor je er vanuit elke hoek van je ruimte van kunt genieten.

Je matte poster maken

Een matte poster maken is heel simpel. Het enige wat je hoeft te doen, is inloggen op het online fotoprogramma van albelli en je gewenste foto’s uploaden, zoals je dat voor elk ander fotoproduct van albelli zou doen. Uiteraard hoef je niet een enkele afbeelding voor je poster te kiezen. Met onze voorontworpen sjablonen kun je ook een indeling voor meerdere foto’s voor je matte poster gebruiken. Zodra je je foto’s hebt geüpload, kun je ‘m persoonlijk maken door kaders, sjablonen, tekst, clipart en een gave achtergrondkleur toe te voegen.

Je matte poster bestellen

Als je tevreden bent met het ontwerp van je matte poster, klik je op ‘Bestellen’, waarna je wordt gevraagd of je het papier van je poster een glanzende of matte afwerking wilt geven. Hoe makkelijk wil je het hebben! Nadat je voor een matte afwerking hebt gekozen, wordt je naar het betaalscherm geleid, waar je je bestelling definitief maakt. Wanneer je dit hebt gedaan, hoef je alleen nog maar een mooi plekje uit te zoeken voordat je prachtige matte poster wordt bezorgd.