Glanzende posters

Met een glanzende poster van albelli laat je de kleuren van je foto’s levendig en helder uitkomen, op welk formaat je ze ook laat afdrukken.

  • Maak luxe, glanzende posters
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en simpel online bestellen
Maak je glanzende posters

Glanzende posters

Een glanzende afwerking geeft je poster een stijlvolle en luxe uitstraling. Je poster zal er aan je muur prachtig uitzien, in welk formaat (groot, medium of klein) of oriëntatie (liggend, staand of vierkant) je hem ook laat afdrukken. Met een glanzende afwerking laat je kleuren krachtiger uitkomen dan met een matte en je zult zien dat je afbeelding van de poster lijkt te spatten. Kies voor een glanzende poster van albelli als je de kleurintensiteit van je foto wilt vergroten; je maakt hem in een handomdraai en hij wordt altijd in de hoogste kwaliteit afgedrukt.

Je glanzende poster maken

Een glanzende poster maken is heel eenvoudig. Log in op het online fotoprogramma van albelli en upload je foto’s zoals je dat voor elk anders fotoproduct van albelli zou doen. Je kunt ervoor kiezen om een poster te maken van een enkele afbeelding of een van onze sjablonen gebruiken voor een indeling met meedere foto’s. Als je dat allemaal hebt gedaan, kun je je poster persoonlijk maken door er onder meer kaders, sjablonen, tekst, clipart en een achtergrondkleur aan toe te voegen.

Je glanzende poster bestellen

Klik op ‘Bestellen’ als je tevreden bent met je poster, waarna je wordt gevraagd te kiezen uit een glanzende of matte afwerking van je poster. Selecteer de glanzende afwerking en ga verder naar de laatste stap. In het betaalscherm kun je je glanzende poster afrekenen en je bestelling definitief maken. Het enige wat je hoeft te doen voordat je poster wordt bezorgd, is beslissen aan welke muur je je glanzende poster gaat ophangen!