Muurdecoratie met citaten of tekst

Als je een pracht van een afbeelding wilt hebben op canvas of op forex, op aluminium of plexiglas, hoeft het niet altijd om een foto te gaan. Met de online Editor / beeldbewerker van albelli kun je met fantasie en stijl een muurdecoratie realiseren met gebruikmaking van onze selectie aan teksten en citaten.

  • Een hoogwaardig stuk muurdecoratie creëren met citaten of tekst
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en simpel online bestellen
Maak je wanddecoratie

Muurdecoratie met citaten of tekst

De online Editor / beeldbewerker van albelli heeft een apart gedeelte met citaten waar je een keuze uit kan maken voor een aparte muurdecoratie, als je je afdrukken een extra persoonlijk cachet wilt geven. Wanneer je mensen wilt bedanken, feliciteren met de geboorte van hun kind of een fijne verjaardag wilt wensen, iets bemoedigends wilt zeggen tegen vrienden en familie of gewoon een mooie spreuk wilt toevoegen aan je muurdecoratie, dan hebben wij een hele reeks mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Je kunt zelfs een stuk muurdecoratie maken dat alleen maar citaten bevat en verder geen afbeelding!

Zo breng je tekst en citaten aan op je muurdecoratie

Om aan de slag te kunnen met citaten voor je muurdecoratie, moet je op de website van albelli de online Editor / beeldbewerker openen en daar je foto’s uploaden. Als je je beeldmateriaal hebt toegevoegd aan de lay-out van je keuze, druk in het menu links op het scherm dan op ClipArt en kies die ‘woorden’ uit in de vervolgkeuzelijst. Hier vind je een geweldige selectie van citaten en gezegden in verschillende handgeschreven lettertypen. Kies gewoon je favoriete citaten voor aan de muur en sleep die naar het hoofdvenster.

Je muurdecoratie met citaten of tekst bestellen

Zodra je klaar met het toevoegen van de citaten aan je stuk canvas of je muurdecoratie, ben je zover dat je het online kunt kopen. Vergeet niet dat je elk moment op de toets met preview kunt klikken, om te kijken hoe je nieuwe decoratie er uiteindelijk op een muur uit komt te zien! Als je tevreden bent met je zelfgemaakte muurdecoratie, kun je via je winkelwagen en de betaalpagina naar de uitgang. Als je een afdruk op canvas bestelt, kun je er hier ook meteen een lijst voor bijbestellen.