Vierkante wanddecoraties

Vierkante wanddecoraties zijn een prachtige manier om digitale foto’s van je smartphone of camera over te brengen op een tastbare wand. Perfect als cadeau voor vrienden en familie, of voor bij jezelf thuis, want vierkante wanddecoraties zijn veelzijdig en stijlvol.

  • Creëer stijlvolle vierkante wanddecoraties
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en simpel online bestellen
Maak je eigen vierkante wanddecoratie

Canvas in het vierkant en nog veel meer

Wanneer de fotostream op je smartphone helemaal bomvol zit of als je allerlei briljante foto’s hebt op Instagram, is het een goed idee om die digitale foto’s eens echt te laten afdrukken zodat je ze aan de muur kunt hangen. Ons assortiment aan grote en vierkante formaten voor wanddecoratie is perfect voor als je die foto’s van je smartphone gewoon eens in je handen wilt kunnen houden. Echt geweldig als stijlvol cadeau of als aardige toevoeging voor bij jezelf in huis, zijn vierkante wanddecoraties, uitstekend van kwaliteit en gemakkelijk te krijgen via bonusprint.

Vierkante wanddecoraties – groot, middenmaat of klein?

Als je van plan bent een hele serie kleine vierkante stukken wanddecoratie te maken, of alleen een paar vierkante stukken, in een middenmaat en op canvas of gemonteerd op een frame, dan is dat geen enkel probleem. En dat geldt ook voor een grote vierkante afdruk afgewerkt met plexiglas of aluminium. Bij albelli kan het formaat variëren van 20 x 20 cm en 50 x 50 cm tot aan een reusachtige 100 x 100 cm. Je kunt dus precies het formaat nemen dat je hebben moet om de lege plek bij jou aan de wand op te vullen.

Vierkante wanddecoraties maken

Je vierkante wanddecoratie bestellen gaat heel gemakkelijk. Je hoeft op de website van albelli alleen maar naar de wanddecoraties te gaan en de afwerking van je voorkeur te selecteren. Voor het formaat neem je dan gewoon ‘vierkant’ en daarna kies je het formaat. Je hoeft daarna alleen nog te klikken op “Nu maken” en je kunt je foto uploaden en daarmee creatief aan de slag! Je eigen unieke, vierkante wanddecoratie van hoge kwaliteit maak je in een handomdraai!