Grote wanddecoraties

We lopen de verschillende opties eens langs die je bij albelli hebt voor als je zelf grote wanddecoraties wilt maken.

  • Creëer een grote en stijlvolle wanddecoratie
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en simpel online bestellen
Maak je eigen grote wanddecoratie

Grote wanddecoraties

Wanneer je een echt opvallend stuk wilt hebben in de vorm van een grote, eigentijdse wanddecoratie waar je bezoek je mee complimenteert, dan vind je met albelli de perfecte keuze daarvoor. Kies tussen de verschillende soorten afwerking voor je afdruk in groot formaat, of zelfs voor een foto op canvas, en van de muren weerklinkt de perfecte echo van je zelfgemaakte wanddecoratie. Of het nu een foto is van familie en vrienden, van je vakantie of dat het om een zelfgemaakt kunstwerk gaat, albelli is het perfecte adres voor het maken van stijlvolle, grote afdrukken van digitale foto’s op papier en canvas.

Je eigen afdrukken groot op canvas

Je grote eigen, zelf ontworpen wanddecoratie maken gaat makkelijk met albelli. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de juiste afwerking kiezen voor de afdruk – op canvas, plexiglas, aluminium of gemonteerd op een frame. En daarna bepaal je hoe groot het moet worden! Ook als je het echt heel groot wilt hebben, is dat geen enkel probleem! Een stuk canvas van 80 x 60 cm behoort tot de meestgekozen mogelijkheden, maar je kunt bij albelli doorgaan tot maar liefst 120 x 80 cm. Je hoeft alleen te klikken op “Nu maken”, je foto uploaden en het is al voor elkaar!

Je grote wanddecoratie bestellen

Een grote wanddecoratie betekent een echte verrijking van je huis – want wat is er nu beter om de kamer op te fleuren daarvoor je eigen, unieke en persoonlijke foto te hebben in groot formaat op papier of canvas? Met de online Editor van albelli is het haast kinderspel – een kwestie van alleen even je foto uploaden en dan desgewenst uit het menu links nog een keus maken voor de lay-out, toevoegingen of tekst. Je maakt het in een wip, wat je maar wil. En waarom eigenlijk geen hele serie – één voor elke kamer van je huis?