A6-afdrukken

A6-afdrukken

Onze afdrukken van foto’s op A6-formaat zijn een geweldige keus. Bij albelli gebruiken we altijd papier van hoge kwaliteit voor onze afdrukken zodat je altijd zeker bent van een luxe uitstraling. Kijk maar in onze handige gids die je helpt om stijlvolle afdrukken op A6-formaat te maken van je eigen foto’s.

  • Foto’s laten afdrukken op A6-formaat
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en simpel online bestellen

Ontwerp je eigen A6-afdrukken

 

Kleine afdrukken op A6-formaat

Als je je afvraagt wat een klein formaat afdruk met albelli precies is, leggen wij dat graag uit. We hebben het over een afdruk op A6-formaat (ongeveer 10×15 cm). Als je niet zeker weet wat voor formaat dat is, dan is een ezelsbruggetje dat je die maat krijgt als een gewoon A4’tje uit je printer haalt, dat in tweeën vouwt en dat nog een keer herhaalt. Ze hebben een perfecte grootte – groot genoeg om stijlvol ingelijst te kunnen worden, maar klein genoeg als klein geschenk voor familie en vrienden. Je kunt je eigen eigentijdse kunst maken met een reeks op een grote muur of als een enkele afdruk neerzetten in een kleinere ruimte.

Zo maak je een afdruk op A6-formaat

Als je stijlvolle afdrukken op A6-formaat wilt maken, kun je om te beginnen naar de online Editor / beeldbewerker van bonusprint gaan en inloggen, om daar de foto’s van je keuze te uploaden vanuit je laptop, computer of smartphone. Heb je dat gedaan, klik dan op ‘Je foto’s bewerken’ of druk bovenaan de pagina op ‘Opties’. Zorg ervoor dat je de 10×15 optie uit het uitklapmenu selecteert, deze kun je vinden onder ‘kwaliteitsafdrukken’. Rond je bestelling af. Hierdoor wordt je verder geleid naar de pagina met ‘Extra’s’ waar je de keus krijgt voorgelegd of je je afdrukken op mat of in hoogglans papier wilt hebben en of je er zelfs een rand aan wilt toevoegen.

Een afdruk in A6 bestellen

Als je de keus voor het afdrukken op matglans of hoogglans papier gemaakt hebt, eventueel voorzien van een witte rand, klik dan op ‘Bestel je afdrukken’. Vervolgens word je verder geleid naar je winkelwagen waar je je afdrukken op A6-formaat kunt bestellen. Eventueel kun je ook het aantal exemplaren dat je ervan wilt hebben nog wijzigen, waarbij je kunt kiezen uit één tot honderd stuks! Klik op ‘Doorgaan’ als je tevreden bent met je keuze, waarna je verder wordt geleid naar de pagina met gegevens voor het bezorgadres en de betaling.

Ga aan de slag

Rated 4.4 of 5 based on 62079 reviews
 
Ik heb veel plezier mogen beleven van De snelle levereing van de bestelde dingen…

Ik heb veel plezier mogen beleven van de resultaten van de producten, kaarten en een beker en fotoafdrukken. Deze heb ik met behulp van het programma van albelli goed zelf kunnen maken. Snelle levering!!!
Lees meer

– Maria
 
 
10 cm premium foto’s

Een prachtig boekwerk mooie kwaliteit met de leuke korting acties ook nog een extra exemplaar en 15 foto afdrukken Prachtig programma waarin je fijn doorwerkt
Lees meer

– Rinske Reitsema
 
 
10 cm premium foto’s

Ik ben zeer tevreden over de fotoafdrukken van Albelli. Het was niet moeilijk om mijn foto's op de computer in Albelli te slepen. Op het eind kreeg ik een overzicht van mijn bestelling met bij sommige foto's een opmerking als 'niet scherp genoeg' of ... Lees meer

– Aag
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.