A6-afdrukken

A6-afdrukken

Onze afdrukken van foto’s op A6-formaat zijn een geweldige keus. Bij albelli gebruiken we altijd papier van hoge kwaliteit voor onze afdrukken zodat je altijd zeker bent van een luxe uitstraling. Kijk maar in onze handige gids die je helpt om stijlvolle afdrukken op A6-formaat te maken van je eigen foto’s.

  • Foto’s laten afdrukken op A6-formaat
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en simpel online bestellen

Ontwerp je eigen A6-afdrukken

 

Kleine afdrukken op A6-formaat

Als je je afvraagt wat een klein formaat afdruk met albelli precies is, leggen wij dat graag uit. We hebben het over een afdruk op A6-formaat (of 6×4). Als je niet zeker weet wat voor formaat dat is, dan is een ezelsbruggetje dat je die maat krijgt als een gewoon A4’tje uit je printer haalt, dat in tweeën vouwt en dat nog een keer herhaalt. Ze hebben een perfecte grootte – groot genoeg om stijlvol ingelijst te kunnen worden, maar klein genoeg als klein geschenk voor familie en vrienden. Je kunt je eigen eigentijdse kunst maken met een reeks op een grote muur of als een enkele afdruk neerzetten in een kleinere ruimte.

Zo maak je een afdruk op A6-formaat

Als je stijlvolle afdrukken op A6-formaat wilt maken, kun je om te beginnen naar de online Editor / beeldbewerker van bonusprint gaan en inloggen, om daar de foto’s van je keuze te uploaden vanuit je laptop, computer of smartphone. Heb je dat gedaan, klik dan op ‘Je foto’s bewerken’ of druk bovenaan de pagina op ‘Opties’. Zorg ervoor dat je de 6×4 optie uit het uitklapmenu selecteert, deze kun je vinden onder ‘kwaliteitsafdrukken’. Rond je bestelling af. Hierdoor wordt je verder geleid naar de pagina met ‘Extra’s’ waar je de keus krijgt voorgelegd of je je afdrukken op mat of in hoogglans papier wilt hebben en of je er zelfs een rand aan wilt toevoegen.

Een afdruk in A6 bestellen

Als je de keus voor het afdrukken op matglans of hoogglans papier gemaakt hebt, eventueel voorzien van een witte rand, klik dan op ‘Bestel je afdrukken’. Vervolgens word je verder geleid naar je winkelwagen waar je je afdrukken op A6-formaat kunt bestellen. Eventueel kun je ook het aantal exemplaren dat je ervan wilt hebben nog wijzigen, waarbij je kunt kiezen uit één tot honderd stuks! Klik op ‘Doorgaan’ als je tevreden bent met je keuze, waarna je verder wordt geleid naar de pagina met gegevens voor het bezorgadres en de betaling.

Ga aan de slag

Rated 4.6 of 5 based on 57065 reviews
 
10 cm premium foto’s

Goede kwaliteit fotoafdrukken voor een aantrekkelijke prijs.
Lees meer

– Manuel
 
 
10 cm premium foto’s

Prima foto afdrukken.
Lees meer

– Bert
 
 
Plexiglas

Een mooie foto met goede herinneringen, die nu veel meer tot leven komen. En niet zullen vervagen, zoals een fotoafdruk
Lees meer

– Nathalie
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.