Afdrukken in matglans

Afdrukken in matglans

Een matte afwerking is niet zo gevoelig als een glanzende, maar geeft meer gedempte kleuren. Terwijl je aan de ene kant dus zult merken dat de dynamische intensiteit niet zo uitgesproken is als bij hoogglans, heeft een afdruk in matglans weer het voordeel dat die minder schittering heeft en dat het licht er niet telkens door weerkaatst wordt. Je afdruk in matglans van albelli kun je vanuit alle hoeken bewonderen, hoe fel het licht ook is. Verder is de kans veel kleiner dat er vette vingers op komen te zitten!

  • Ga voor een stijlvolle afwerking van je foto
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en simpel online bestellen

Ontwerp je eigen afdrukken in matglans

 

Afdrukken in matglans, wat is dat?

Afdrukken in matglans maken dat je foto’s er cool uitzien. Welk formaat (A4, A5 of A6) of oriëntatie (liggend of vierkant) je ook kiest, de matglanzende afwerking maakt kleuren minder fel, waardoor ze er iets rustiger en stijlvoller uitzien. Afdrukken in matglans van hoge kwaliteit, en dan vooral zoals ze te bestellen zijn bij albelli, worden vaak gebruikt door ontwerpers en als beeldmateriaal in de moderne kunst. Wanneer je net verhuisd bent of aan het kijken bent hoe je alles nieuw kunt inrichten, moet je eens zien hoe eigentijds de wanden er ineens uit zien met ingelijste foto’s in matglans.

Zo maak je een afdruk in matglans

Om een afdruk in matglans te krijgen hoef je op de website van albelli alleen maar naar Photo Print te gaan. Daar kies je dan of je premium, large premium of retro prints wilt. Op het volgende scherm wordt je dan gevraagd de door jou geselecteerde foto’s te uploaden. Als je van gedachten verandert en achteraf vindt dat je een ander formaat foto wilt hebben, terwijl je ze al hebt geüpload, dan is dat geen probleem – kies vanuit de vervolgkeuzelijst dan gewoon per foto een nieuw formaat.

Een afdruk in matglans bestellen

Als je ziet dat je je foto’s allemaal hebt kunnen uploaden en je ook het formaat gekozen, dan is het moment gekomen om ze te bestellen als een afdruk in matglans. Onder de toets ‘Extra’s’ rechtsbovenaan het scherm staat de optie ‘Matglans’. Selecteer die en je bent er al! Dat is alles! Het enige wat je nu nog hoeft te doen is bepalen hoeveel afdrukken je ervan wilt hebben. Klik dan om je afdrukken online te bestellen, waardoor je wordt verder geleid naar de kassa van albelli.

Ga aan de slag

Rated 4.4 of 5 based on 61369 reviews
 
Ik heb veel plezier mogen beleven van De snelle levereing van de bestelde dingen…

Ik heb veel plezier mogen beleven van de resultaten van de producten, kaarten en een beker en fotoafdrukken. Deze heb ik met behulp van het programma van albelli goed zelf kunnen maken. Snelle levering!!!
Lees meer

– Maria
 
 
10 cm premium foto’s

Een prachtig boekwerk mooie kwaliteit met de leuke korting acties ook nog een extra exemplaar en 15 foto afdrukken Prachtig programma waarin je fijn doorwerkt
Lees meer

– Rinske Reitsema
 
 
10 cm premium foto’s

Ik ben zeer tevreden over de fotoafdrukken van Albelli. Het was niet moeilijk om mijn foto's op de computer in Albelli te slepen. Op het eind kreeg ik een overzicht van mijn bestelling met bij sommige foto's een opmerking als 'niet scherp genoeg' of ... Lees meer

– Aag
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.