Afdrukken in liggend formaat

Afdrukken in liggend formaat

Of je nu een afdruk in matglans of in hoogglans wilt hebben, de optie voor een foto in liggend formaat is een geweldige manier om meer te halen uit die bijzondere momenten. Maak ze nu zelf met de online Editor / beeldbewerker van albelli.

  • Ga voor een stijlvolle afdruk in liggend formaat
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en simpel online bestellen

Ontwerp je eigen afdrukken in liggend formaat

 

Afdrukken in liggend formaat, wat is dat?

Bij afdrukken van foto’s in liggend formaat moet je niet alleen denken aan een fraaie zonsondergang of een glooiende heuvel. Met foto’s in liggend formaat bedoelen we in feite afdrukken die breder zijn dan hoog. Die zijn zeer geschikt voor een brede opname waar bijvoorbeeld je hele familie op staat of al je vrienden. Ook vakantiefoto’s of foto’s waar heel veel details op te zien zijn, komen soms beter tot hun recht in liggend formaat. Ook staan ze heel goed bij jou aan de wand, als één grote brede foto of als een hele reeks kleinere, brede afdrukken.

Zo maak je een afdruk in liggend formaat

Om een afdruk in liggend formaat te krijgen hoef je op de website van albelli alleen maar naar Photo Print te gaan. Daar kies je dan of je premium, large premium of retro prints wilt. Op het volgende scherm wordt je dan gevraagd de door jou geselecteerde foto’s te uploaden. De online Editor / beeldbewerker bepaalt dan automatisch of het gaat om een afdruk in staand of liggend formaat, en zal je vervolgens de verschillende maten laten zien waar je daarvoor uit kunt kiezen. Als je dan klikt op de vervolgkeuzelijst, zie je de verschillende maten voor de afdrukken waar je uit kunt kiezen.

Een afdruk in liggend formaat bestellen

Als je ziet dat je je foto’s allemaal hebt kunnen uploaden en je ook het formaat voor je afdruk in liggend formaat hebt gekozen, dan ben je al bijna klaar met het online bestellen ervan! Om je bestelling af te ronden hoef je alleen nog één keer te klikken en dan krijg je de keuze voorgeschoteld tussen een afdruk op matglans of op hoogglans, waar je dan ook nog een rand omheen kunt laten maken (vooral handig als je ze wilt inlijsten). Zodra je je keus hebt bepaald, ben je al bijna klaar! Dat is alles! Het enige wat je nu nog hoeft te doen is klikken om je afdrukken in liggend formaat te bestellen, waarna je verder wordt geleid naar de kassa.

Ga aan de slag

Rated 4.5 of 5 based on 58709 reviews
 
Foto’s worden op mooi papier afgedrukt

Foto’s worden op mooi papier afgedrukt Worden zo snel mogelijk verzonden Heb alleen fotoafdrukken besteld
Lees meer

– van beijnen
 
 
10 cm premium foto’s

Vorige keer had ik gevraagd om fotoafdrukken ook een keer in de aanbieding te zetten. Leuk dat dat ook gebeurd is !!
Lees meer

– M
 
 
Albelli ben ik al vele jaren klant bij.

Albelli ben ik al vele jaren klant bij. De kwaliteit van de producten is altijd prima. Het enigste wat ik mis,is dat ik geen grote fotoafdrukken kan laten maken. 20x30 of 30x45
Lees meer

– Vic Geerlings
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.