instagram-foto's-tot-leven-brengen

We plaatsen onze mooiste foto’s op Instagram, dus het zou zonde zijn om ze verder niet te gebruiken. We hebben 9 creatieve manieren voor je om je Instagram foto’s tot leven te brengen in huis.

Veel van deze ideeën kunnen worden gemaakt in onze smartphone app, dus je kunt ze direct uit je Instagram-profiel halen. Voor degenen die in ons online fotoprogramma gemaakt moeten worden, kun je de Instagram foto’s eerst op je computer opslaan en ze vanuit daar gebruiken.

Maak wanddecoratie met een mozaïek-indeling

Onze mozaïek-indeling hebben we speciaal ontworpen voor het afbeelden van Instagram foto’s. Je kunt tussen 4 en 81 foto’s toevoegen in de rasterindeling op een vierkante wanddecoratie. Bekijk onze blog over hoe je wanddecoratie met een mozaïek-indeling kunt maken, voor extra inspiratie.

Maak een wanddecoratie-indeling

instagram-foto's-tot-leven-brengen-wanddecoratie-indeling

Niet alle Instagram foto’s zijn vierkant, dus als je ook staande en liggende foto’s wilt gebruiken kun je een wanddecoratie-indeling naar keuze maken. Kies het wanddecoratie-formaat dat je wilt, bepaal het aantal foto’s je wilt gebruiken van je Instagram en kies een indeling. Door de marges aan te passen, kun je randen maken tussen je foto’s en je kunt kleur toevoegen uit onze ruime collectie achtergronden.

Bekijk onze professionele wanddecoratie tips om wanddecoratie te maken als een ware interieurdesigner.

Maak je eigen fotomuur

instagram-foto's-tot-leven-brengen-fotomuur

Een fotomuur maken is makkelijk en laat je Instagram foto’s echt opvallen. We raden aan om 4 tot 9 aparte wanddecoraties (20×20 is het beste) te maken en ze in een rasterpatroon bij elkaar aan de muur te hangen. Maak ze allemaal van hetzelfde materiaal voor een nette en strakke uitstraling, of gebruik verschillende materialen voor een speels effect.

Lijkt je het leuk om een fotomuur te maken? Bekijk hier meer fotomuur tips.

Tover je Instagram profiel om in fotoafdrukken

instagram-foto's-tot-leven-brengen-fotoafdrukken-raster

Dit is een leuke manier om je Instagram profiel op je muur te plaatsen. Laat je foto’s rechtstreeks vanuit je telefoon afdrukken en plaats ze in dezelfde volgorde als op je Instagram op de muur. Je kunt elke maand nieuwe foto’s toevoegen. Gebruik dubbelzijdig tape om je foto’s netjes op te hangen.

Wees creatief met retro foto’s

instagram-foto's-tot-leven-brengen-retrofoto's-raster

Dit werkt hetzelfde als de bovenstaande tip, maar als je retro foto’s laat afdrukken kun je tekst aan de onderkant toevoegen, net als de onderschriften bij je Instagram foto’s! Ben je fan van retro foto’s? We hebben vele tips voor hoe je ze in huis kunt plaatsen.

Maak een klein vierkant fotoboek

Een klein fotoboek is perfect voor je Instagram foto’s, omdat je geen hoge beeldkwaliteit nodig hebt. Waarom maak je geen fotoboek met Instagram foto’s van elk jaar? Je kunt elk boek een jaartitel geven en je kunt ze mooi neerzetten in huis. Plaats één foto per pagina en voeg het onderschrift en de datum toe. Je kunt ook nog de leukste reacties van vrienden toevoegen.

Bekijk onze eenvoudige handleiding voor het maken van een fotoboek als je niet goed weet hoe je moet beginnen.

Laat je Instagram foto’s afdrukken in een groot fotoboek

Maak een groot fotoboek met al je favoriete foto’s van Instagram. Je kunt een foto op kaft toevoegen en hiervoor een collage maken die je Instagram foto’s samenvat. Je kunt op elke pagina een andere foto plaatsen of ervoor kiezen om een indeling te gebruiken om drie foto’s met hun onderschriften per pagina toe te voegen.

Onze automatisch indeling optie maakt dit nog makkelijker voor je! Een groot fotoboek is ook perfect voor het afbeelden van je Instagram Stories. Deze verdwijnen na 24 uur van je profiel, dus vergeet niet om ze op te slaan op je telefoon om ze te kunnen toevoegen aan je boek.

Maak een kalender

Maak een kalender met al je favoriete Instagram momenten van elke maand. Je kunt een ontwerp kiezen dat bij je foto’s past of je kunt hem helemaal zelf ontwerpen.

Stuur een kaartje met je favoriete momenten

Wie vindt het nou niet leuk om post te ontvangen van vrienden en familie? Het is zo’n leuke verassing om een handgeschreven kaartje in de brievenbus te vinden van iemand die je niet vaak ziet, dus wees eens degene die hem stuurt! Maak je kaart helemaal zelf met een aantal van je favoriete Instagram foto’s van het afgelopen jaar in een raster op de voorkant. Schrijf daarna een persoonlijk berichtje in de kaarten en stuur ze naar je vrienden en familie. Ze waarderen gegarandeerd het gebaar en de moeite.

Mooie foto’s en een beetje creativiteit. Dat is alles dat je nodig hebt om je favoriete momenten te laten stralen.

We zien graag de resultaten wanneer je eenmaal je Instagram profiel tot leven hebt gebracht. Deel een foto met ons op Instagram door #albelli te gebruiken –  we reposten de mooiste plaatjes.

Wil je ook je vrienden en familie inspireren? Deel deze blog dan op social media door op de onderstaande icoontjes te klikken.

 

Reacties