Dubbele fotokaarten

Het enige dat beter is dan het ontvangen van een prachtige, eigenhandig samengestelde fotokaart, is er zelf zo een te maken en te verzenden! Bij albelli hebben we een enorm assortiment dubbele wenskaarten waar je eigen foto op kan, allemaal op papier van hoge kwaliteit en compleet met bijbehorende enveloppe. Kijk in onze gids hoe je zelf een dubbele fotokaart kunt maken waarmee je gedenkwaardige momenten vasthoudt.

  • Dubbele fotokaarten van hoge kwaliteit maken
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online te bestellen
Maak je dubbele fotokaarten

Dubbele fotokaarten

Of het nu gaat om de blijde gebeurtenis van een pasgeboren kind, het uitnodigen van vrienden voor een bruiloft of een doopplechtigheid, of dat je iemand alleen een Gelukkige Kerst wilt wensen, wilt feliciteren met zijn of haar verjaardag of gewoon ergens voor wilt bedanken, een dubbele fotokaart is daar een prachtig middel voor. Bij albelli hebben wij zo ongeveer alle sjablonen die je daarvoor maar kunt bedenken, en dan nog kun je ook helemaal je eigen ontwerp maken. Je hoeft op de website van albelli alleen maar naar de ‘Zelfgemaakte kaarten’ te gaan, dan kun je er meteen aan beginnen.

Zo maak je een dubbele fotokaart

Je eigen, zelf ontworpen dubbele wenskaarten maken is met albelli zo simpel als wat. Je kiest gewoon de gelegenheid waar je je fotokaart voor maken wilt (of kies ‘Design Your Own’ / ‘Ontwerp het Zelf’) en geeft in de oranje vakken die dan verschijnen vervolgens de gewenste verhouding aan en wat voor soort papier het moet zijn. Kijk of je het vakje ‘Dubbele fotokaarten’ hebt aangevinkt en begin bij de online Editor / beeldbewerker van albelli dan met het aanpassen ervan. Hier kun je je foto’s uploaden en een keuze maken voor de lay-out, een tekst die je eraan toevoegt, kaders, achtergronden etc.

Je dubbele fotokaarten bestellen

Als je tevreden bent met je ontwerp voor een zelf samengestelde dubbele wenskaart, klik je op ‘Toevoegen aan winkelwagen’. Je krijgt voor je fotokaarten dan de keus tussen een formaat van 10×15 cm of 13×19 cm. Nadat je ook die keus gemaakt hebt, ben je al bijna zover dat je naar de kassa kunt. Kijk alleen nog even of je wel het aantal kaarten hebt aangegeven dat je hebben wilt, en de uitvoering van het papier. We leveren deze kaarten in sets vanaf tien tot en met duizend stuks. En houdt er ook rekening mee dat ongeacht het aantal zelfgemaakte dubbele fotokaarten dat je bestelt, er altijd de enveloppen voor worden meegeleverd! Nu hoef je alleen nog de gegevens voor de factuur en de betaling in te voeren en klaar ben je!