Tijdens de kerstperiode gelden onze standaard levertijden niet. Bestel daarom nu en ontvang je bestelling op tijd voor kerst.

 

Enkele fotokaarten

Enkele fotokaarten

Niet alle wenskaarten zijn dubbele kaarten. Je kunt bij albelli kiezen uit diverse enkele fotokaarten die je naar wens kunt aanpassen. Zo geniet je optimaal van die bijzondere momenten. Om iemand te bedanken, uit te nodigen of anderen te laten zien hoe leuk de vakantie was, kun je een stijlvol ontwerp maken op hoogwaardig mat of glanzend fotopapier.

  • Maak je persoonlijke enkele fotokaarten
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online te bestellen

Maak je enkele Fotokaarten

 

Enkele fotowenskaarten

Stuur geen gewone wenskaart, maar een trendy en unieke enkele fotokaart. Je kunt ze in de meegeleverde enveloppen versturen of een postzegel op de achterkant plakken en ze als persoonlijke wenskaart versturen. De kaarten zijn simpel om te maken, dankzij de online editor van albelli. Onze fotokaarten zijn verkrijgbaar op A6-formaat (of 4×6), in een matte en glanzende uitvoering en in sets van 10 stuks.

Zo maak je enkele fotokaarten

Het maken van persoonlijke enkele fotokaarten is heel eenvoudig. Open de sectie ‘Gepersonaliseerde kaarten’ op de site van albelli en selecteer ‘Zelf kaarten ontwerpen’ of selecteer een van de speciale sjablonen die we voor jou hebben gemaakt. Selecteer vervolgens ‘Foto’ in de oranje ‘Papiersoort’-opties aan de bovenkant. Je scherm wordt na het maken van je keuze bijgewerkt, zodat je beschikt over alle mogelijkheden om een persoonlijke enkele fotokaart te maken. Maak een keuze en upload je foto’s naar de online editor van albelli.

Enkele fotokaarten bestellen

Na het uploaden van je foto’s, kun je de enkele fotokaarten personaliseren door tekst, ClipArt, lagen, achtergronden en andere zaken toe te voegen aan je fotokaart. Zodra je klaar bent, kun je jouw ontwerp toevoegen aan je winkelmandje en het gewenst formaat selecteren. Je kunt je bestelling nu aanpassen van 10 stuks naar 1000! De enveloppen zijn hierbij inbegrepen. Selecteer daarna een glanzende of matte uitvoering en reken je bestelling direct af.

Ga aan de slag

Rated 8.6 of 10 based on 52571 reviews
 
Kerstkaarten naar wens: goed gelukt!

Ik ben helemaal tevreden met deze bestelling: het maken van de wenskaarten ging redelijk vlot, en bij aankomst bleken ze precies zo te zijn als ik verwacht had. De vrijheid om met eigen foto's te werken waardeer ik zeker! De kaarten kwamen heel vlot ... Lees meer

– Clara
 
 
Fotokaarten

Ik ben helemaal tevreden met deze bestelling: het maken van de wenskaarten ging redelijk vlot, en bij aankomst bleken ze precies zo te zijn als ik verwacht had. De vrijheid om met eigen foto's te werken waardeer ik zeker! De kaarten kwamen heel vlot ... Lees meer

– Clara
 
 
Fotokaarten

Kaarten te groot of de meeste enveloppen te klein. Meeste niet zonder schuurtjes in de enveloppen te krijgen
Lees meer

– Bob
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.