Vierkante fotokaarten

Als je meer wilt halen uit die bijzondere momenten, dan is een zelf samengestelde vierkante fotokaart de perfecte manier om vrienden te verblijden met goed nieuws, de familie uit te nodigen voor een groot feest of anders om iemand die je heel dierbaar is te bedanken. Bij albelli hebben we daar alles voor, voor elke gelegenheid.

  • Vierkante fotokaarten maken
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online te bestellen
Maak je vierkante fotokaarten

Fotokaarten in hoogglans

Als er goed nieuws is te melden, de geboorte van een kind, een bruiloft of je gewoon een goede vriend even iets van je wilt laten horen, dan is een zelfgemaakte vierkante fotokaart daar een heel mooie manier voor. De vierkante fotokaarten van albelli zijn altijd van uitstekende kwaliteit, dus iedereen naar wie je ze stuurt zal er zeker blij mee zijn. De online Editor / beeldbewerker van albelli maakt het je makkelijk om zelf in korte tijd stijlvolle vierkante fotokaarten samen te stellen, dus waar wacht je nog op? Ga nu op onze site naar de fotokaarten!

Zo maak je vierkante fotokaarten

Je eigen, zelf ontworpen vierkante fotokaarten maken is met albelli haast kinderspel. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de juiste gelegenheid eruit pikken, dus een trouwerij, geboorte, feest, Kerstmis etc. En een geheel eigen ontwerp maken kan ook! Als je je keus gemaakt hebt, klik in het oranje vak dan op ‘Vierkant’. Je krijgt dan een hele lijst met lay-outs waar je uit kunt kiezen. Zodra je je lay-out hebt geselecteerd, krijg je de vraag of je dubbele wenskaarten wilt of enkele vierkante prentbriefkaarten. Als je klikt op ‘Personaliseren’ word je verder geleid naar de online Editor / beeldbewerker van albelli.

Een vierkante fotokaart bestellen

Je kunt van de online Editor / beeldbewerker gebruikmaken om vierkante wenskaarten te maken die net zo uniek zijn als jijzelf! Maak iets aparts van je vierkante kaart door er alle soorten van lay-out, teksten en citaten aan toe te voegen, dingen te doen met ClipArt, frames en maskers. Daarvoor moet je de foto’s die je hebt geüpload wel eerst naar de kaartensjabloon slepen. Net zo makkelijk allemaal. Als je tevreden bent over je werk, klik dan op ‘Toevoegen aan winkelwagen’ en ga naar de kassa om je op maat gemaakte vierkante wenskaarten te laten afdrukken.