Fotoboek met tekst

Fotoboek met tekst

Maak je eigen fotoboek met tekst snel en eenvoudig bij albelli. Start het fotoboek programma, begin met het samenstellen van jouw persoonlijke fotoboek en kies op het eind welke persoonlijke teksten je wilt toevoegen.

  • Snel, makkelijk en intuïtief
  • Fotoboeken met tekst van superkwaliteit
  • Snelle levering en de beste service

Start met creëren

 

Je eigen fotoboek met tekst

Veel foto’s bewaren we op onze smartphone of computer, maar foto’s van speciale gelegenheden komen het beste tot hun recht in een fotoboek met tekst. Zo presenteer je de mooiste momenten van je leven op een mooie manier aan je familie, vrienden en kennissen waneer ze op bezoek zijn. Denk bijvoorbeeld aan een luxe fotoalbum met leren kaft als ultieme herinnering aan je bruiloft of een tekst fotoboek met zachte kaft waar je de hoogtepunten van je vakantie in verzamelt.

Bij albelli kun je eenvoudig een fotoboek maken met tekst. Selecteer de mooiste digitale foto’s en creëer een prachtig fotoalbum met tekst met de online of offline applicaties van albelli. Je kunt kiezen voor een liggend, staand of vierkant model en voor verschillende formaten van S tot XL. Denk aan een compact fotoalbum met tekst op standaard fotoformaat of juist een groot boek waarin je alle ruimte hebt voor collages. Voor panorama’s en landschappen kies je voor de optie platliggend premium. Dat betekent dat je foto’s op extra dik fotopapier worden afgedrukt met een naadloze overloop tussen de linker- en rechterpagina. Alle fotoboeken van albelli worden gedrukt op fotopapier van hoge kwaliteit. Voor extra contrast, scherpte en kleurdiepte kun je kiezen voor hoogglans pagina’s. Download de appof begin meteen met een fotoboek maken met tekst op de website.

Fotoalbum met naam of tekst bestellen bij albelli!

Wil je de hoogtepunten van een familiefeest, vakantie of andere bijzondere gelegenheid op een ludieke manier vastleggen? Maak dan je eigen fotoboek met tekst bij albelli. Voor een fotoboek met tekst en professionele uitstraling hoef je de deur niet uit. Met het grootste gemak maak je thuis zelf een fotoalbum met naam en tekst. Naast de webapplicatie en desktopversie, kun je ook direct aan de slag op je smartphone of tablet met de mobiele apps van albelli. Dat is bijvoorbeeld handig wanneer je veel foto’s met je telefoon maakt.

Begin met het kiezen van een design zoals liggend, staand en vierkant en kies een formaat van S tot XL. Kies vervolgens een kleur en materiaal voor je kaft. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een luxe kaft van leer of linnen of een moderne kaft voor een fotoboek in magazinestijl. Selecteer je beste foto’s, geef ze een plekje in je fotoalbum en bedenk er leuke teksten bij. Ten slotte is het een kwestie van je fotoboek met tekst bestellen en wachten totdat je fotoalbum wordt thuisbezorgd!

Naar de editor

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.