Fotoboek met hoogglans papier

Fotoboek met hoogglans papier

GLaat de kleuren van je mooiste foto’s prachtig uitkomen in een fotoboek met hoogglans pagina’s van albelli. Dankzij het glanzende papier van hoogwaardige kwaliteit, zullen de levendige kleuren van je foto’s van het papier spatten. Ook voeg je een luxe glans aan je afbeeldingen toe. Ga dus snel aan de slag en bestel je fotoboek online.

  • Een fotoboek met hoogglans papier maken
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen

Maak je fotoboek met hoogglans papier

 

Een fotoboek met hoogglans pagina’s van albelli maken

Wanneer je tijdens je reis onvergetelijke uitzichten hebt gefotografeerd of kiekjes van een bijzondere dag op je laptop hebt opgeslagen, kun je ze prachtig tot leven brengen in een fotoboek met hoogglans pagina’s. Met hoogglans pagina’s kun je trouwfoto’s een luxe uitstraling geven of een fotografieportfolio van een professioneel tintje voorzien. De glanzende pagina’s zorgen voor een hoger contrast en kleurendiepte, waardoor je reisfoto’s er stijlvol uitzien. Onze glanzende afwerking is ook perfect voor portretten en close-ups; je foto’s zien er scherper uit, zodat alle details beter zichtbaar zijn.

Je persoonlijke fotoboek met hoogglans pagina’s maken

Het aanpassen van je eigen fotoboek met hoogglans pagina’s is leuk en makkelijk. Met ons online fotoboekprogramma kunt je altijd en overal aan je projecten werken. Als je ons fotoboekprogramma downloadt, kun je ook offline met je ontwerp aan de slag. Wanneer je aan je fotoboek met hoogglans pagina’s begint, kun je kiezen uit verschillende indelingen en formaten. Ga bijvoorbeeld voor een groot liggend boek voor de landschapsfoto’s die je op vakantie hebt gemaakt. En als je van dierbare herinneringen wilt nagenieten, is een klein vierkant fotoboek een goede optie. Als je eenmaal een formaat hebt uitgekozen, kun je je creatief uitleven op je ontwerp.

Je fotoboek met hoogglans pagina’s bestellen

Zodra je je favoriete afbeeldingen in het fotoboekprogramma hebt geüpload, kun je dankzij onze verschillende indelingen, clipart en kaders je foto’s helemaal naar wens maken. Bekijk vervolgens een voorbeeld van je fotoboek, als je tevreden bent met het resultaat klik je op ‘Bestellen’. In deze stap kun je de finishing touch aan je kaft toevoegen en de papiersoort hoogglans voor je fotoboek selecteren. Alles wat je nu nog hoeft te doen, is je persoonlijke fotoboek met hoogglans pagina’s te bestellen en het bij je thuis te laten bezorgen.

Ga aan de slag

Rated 4.4 of 5 based on 62079 reviews
 
Prachtig fotoboek!

Het boek is gemakkelijk te maken en in je eigen tempo. Ik heb de software op mijn PC gedownload en na iedere gebeurtenis wat foto’s in het boek gezet. Xo kreeg ik een prachtig jaaroverzicht.
Lees meer

–  Ria
 
 
Mooie kwaliteit fotoalbums

Mooie kwaliteit fotoalbums. Ik gebruik albelli al jaren om een mooi foto album te maken. zéér gebruikersvriendelijk en betaalbaar en mooie kwaliteit.
Lees meer

– mevrouw S. Schaap
 
 
Vorige album was niet geheel in orde,

Vorige album was niet geheel in orde, Probleem prima opgelost. Deze keer weer schitterend als vanouds.
Lees meer

– Roger
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.