Fotoboek formaten

Fotoboek formaten

Ontwerp je eigen fotoboek in het formaat dat bij je past. Start de albelli fotoboek editor, kies het gewenste formaat of afmeting en start met het ontwerpen van jouw persoonlijke fotoboek.

  • Snel, makkelijk en intuïtief
  • Verschillende formaat fotoboeken van superkwaliteit
  • Snelle levering en de beste service

Start met creëren

 

Verschillende fotoboek afmetingen bij albelli

Heb je veel mooie foto’s en wil je ze extra presentabel maken? Dat kan ook in het digitale tijdperk het beste in een prachtig vormgegeven fotoboek. Bij albelli stel je jouw eigen persoonlijke fotoboek samen en heb je de keuze uit verschillende fotoboek formaten en uitvoeringen. Afhankelijk van de reden waarom je een fotoboek samenstelt, de kwaliteit van je foto’s en de plek die je fotoboek in je woning in mag nemen, kies je het best passende formaat van je fotoboek. Bij albelli kun je kiezen uit de volgende formaten:

Daarnaast bepaal je of je fotoboek staand, liggend of vierkant moet zijn.

Fotoboek afmeting kiezen? Begin direct!

Als je jouw fotoboek zelf gaat samenstellen, kies je voordat je de foto-editor start het juiste formaat van je fotoboek. Dit doe je eenvoudig aan het begin. Vervolgens stel je jouw persoonlijke fotoboek online samen, of je downloadt de makkelijk te bedienen fotobewerkingssoftware zodat je jouw foto’s offline in je boek integreert.

Kies je voor het laatste, dan hoef je bij je bestelling alleen maar het eindresultaat te uploaden en niet nog los de foto’s eraan toe te voegen. Is je fotoboek klaar en vormgegeven, dan kun je nog kiezen voor de papiersoort en de kaft. Je persoonlijke fotoboek wordt vervolgens thuis afgeleverd. Ga direct aan de slag!

Naar de editor

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.