1. Home
  2. Fotokaarten
  3. Uitnodigingen bruiloft
20% korting op alles | Code: HERBELEVEN20 | t/m 01-10, 10:00 uur

Vul de promotiecode in tijdens het bestelproces om de korting te verkrijgen. Deze korting is niet geldig op de verzendkosten.

Uitnodigingen bruiloft

Uitnodiging voor de bruiloft maken

Uitnodigingen bruiloft

Wanneer je familie en vrienden uitnodigt voor de meest bijzondere dag van je leven, wil je dat natuurlijk op een bijzondere manier doen. Een uitnodiging voor jullie bruiloft maak je vandaag de dag gewoon zelf, waardoor je deze een extra persoonlijk tintje kunt geven. Jullie trouwuitnodigingen zijn dan een mooie binnenkomer. Een goed begin is tenslotte het halve werk. Een uitnodiging voor het huwelijk geeft vaak al een eerste indruk van jullie bijzondere dag en dan wil je natuurlijk een goede indruk maken. Kies dan ook voor persoonlijke uitnodigingskaarten voor jullie bruiloft en zorg alvast voor een mooie aankondiging van een onvergetelijke dag.

Wil jij de uitnodiging voor jullie bruiloft zelf maken? Ga dan direct aan de slag met de eenvoudige software van albelli. Onze editor is heel gebruiksvriendelijk, waardoor een trouwuitnodiging maken een klusje wordt dat niet alleen makkelijk, maar ook leuk is. Dankzij alle extraatjes die je op de kaart kunt plaatsen, wordt de uitnodiging voor de bruiloft helemaal naar jullie wens. Natuurlijk kun je het lettertype en de andere details zelf bepalen. Een uitnodiging voor jullie bruiloft zelf maken kost niet veel tijd en levert wel iets heel moois op.

Trouwuitnodiging met foto

Een trouwuitnodiging met foto is helemaal hip en dat is ook niet zo gek. Met een foto kun je niet alleen letterlijk een tipje van de sluier oplichten voor jullie huwelijksdag, maar je kunt ook een mooie foto van jullie samen op de kaart zetten. Zeker weten dat jullie gasten blij verrast zullen zijn als ze een uitnodiging voor de bruiloft op de mat krijgen. Bovendien is een trouwuitnodiging met foto een leuke herinnering voor later, wanneer de kaart allang in een album beland is. Vergeet natuurlijk ook niet om ook een uitnodiging zelf te bewaren voor jullie eigen trouwalbum.

Originele trouwuitnodigingen

Spring in het oog met originele trouwuitnodigingen. Natuurlijk wil je graag dat de mensen die jij uitnodigt op jouw huwelijk aanwezig zijn. Zorg daarom voor mooie kaarten die er heel uitnodigend uitzien. Een originele uitnodiging voor de bruiloft kun je het beste zelf ontwerpen, omdat alleen jij een persoonlijk accent aan de kaart kunt geven. Kies er bijvoorbeeld voor om de themakleuren van jullie huwelijksfeest al in de trouwkaart te verwerken. Met originele uitnodigingen huwelijk is de toon voor jullie bruiloftsfeest gezet!

Tips en ideeën voor uitnodigingen bruiloft

Een uitnodiging voor een bruiloft moet natuurlijk iets bijzonders zijn. In een stijl die bij jullie allebei past en het liefst met een mooie, grappige of romantische foto van jullie samen. Kies uit meer dan tien verschillende ontwerpen voor bruiloftsuitnodigingen, van moderne tot traditionele stijlen. Elk ontwerp brengt je foto naar voren, zodat jouw bruiloftsuitnodigingen onvergetelijk worden. Net als met feestuitnodigingen en communie-uitnodigingen kun je ook bruiloftsuitnodigingen maken op basis van een blanco ontwerp. Een paar dingen om aan te denken:

  • Stuur de uitnodigingen voor jouw bruiloft ruim op tijd. Bij albelli kan je ook 'save the date' uitnodigingen maken.
  • Bestel er wat meer dan je denkt nodig te hebben. Je komt er altijd achter dat je iemand vergeten bent, en misschien maak je een schrijffout op een van de enveloppen.
  • Bevat je trouwkaart alle informatie die je gasten nodig hebben? Vergeet bijvoorbeeld de routebeschrijving niet.
  • Denk ook al aan de bedankkaartjes, misschien kun je ze alvast mee laten drukken in dezelfde stijl als de uitnodiging.

Bruiloft uitnodigingen bestellen? Begin direct!

Wil jij voor de bruiloft unieke uitnodigingen bestellen? Bij albelli kun je op elk moment beginnen met de bruiloft uitnodigingen te bestellen en natuurlijk kun je jouw ontwerp tussentijds opslaan. Zo kun je jouw geliefde verrassen met een ontwerp of kun je ervoor kiezen om op een later tijdstip samen verder te gaan en de uitnodiging voor de bruiloft af te maken. Uitnodigingen voor de bruiloft kopen kan bij albelli gewoon online. Weet je niet goed hoe je moet beginnen, dan kun je jouw favoriete basisontwerp gewoon uit de voorbeelden kiezen. Start direct met de uitnodigingen voor jullie huwelijk te bestellen en zorg ervoor dat iedereen op tijd op de hoogte is van jullie bruiloft!

Waarom mensen van albelli houden

8.8 op basis van 594 beoordelingen

slim_arrow_left

snelle levering en mooie afwerking


B.L. van Oosten

Prachtige kaart gemaakt naar aanleiding van het overlijden van onze geweldige en dierbare viervoeter. Ontving veel complimenten.


W.

wederom in het gebruiksvriendelijke programma mooie persoonlijke fotokaarten kunnen maken.


Ramon Heuwekemeijer

I make greeting cards from select photos. Very easy and a great way to share special moments.


Marga & Rick Donehoo

Elke vierkante centimeter van de kaart kun je helemaal zelf bewerken. Je kunt foto's toevoegen, maar ook achtergronden, plaatjes en tekst. Opnieuw erg mooie kaarten kunnen versturen naar de hele familie.


Sabine Lust

Mooie kwaliteit prijsverhouding en snelle levering.


E Rademaker
slim_arrow_right

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting!

Bezig met laden
newsletter.message.error Leuk! Je bent nu ingeschreven op de nieuwsbrief Het lijkt erop dat je e-mailadres een spelfout heeft. Controleer alsjeblieft nogmaals!