1. Home
  2. Fotokaarten
  3. Uitnodigingen bruiloft

Uitnodigingen bruiloft

Uitnodiging voor de bruiloft maken

Uitnodigingen bruiloft

Wanneer je familie en vrienden uitnodigt voor de meest bijzondere dag van je leven, wil je dat natuurlijk op een bijzondere manier doen. Een uitnodiging voor jullie bruiloft maak je vandaag de dag gewoon zelf, waardoor je deze een extra persoonlijk tintje kunt geven. Jullie trouwuitnodigingen zijn dan een mooie binnenkomer. Een goed begin is tenslotte het halve werk. Een uitnodiging voor het huwelijk geeft vaak al een eerste indruk van jullie bijzondere dag en dan wil je natuurlijk een goede indruk maken. Kies dan ook voor persoonlijke uitnodigingskaarten voor jullie bruiloft en zorg alvast voor een mooie aankondiging van een onvergetelijke dag.

Wil jij de uitnodiging voor jullie bruiloft zelf maken? Ga dan direct aan de slag met de eenvoudige software van albelli. Onze editor is heel gebruiksvriendelijk, waardoor een trouwuitnodiging maken een klusje wordt dat niet alleen makkelijk, maar ook leuk is. Dankzij alle extraatjes die je op de kaart kunt plaatsen, wordt de uitnodiging voor de bruiloft helemaal naar jullie wens. Natuurlijk kun je het lettertype en de andere details zelf bepalen. Een uitnodiging voor jullie bruiloft zelf maken kost niet veel tijd en levert wel iets heel moois op.

Trouwuitnodiging met foto

Een trouwuitnodiging met foto is helemaal hip en dat is ook niet zo gek. Met een foto kun je niet alleen letterlijk een tipje van de sluier oplichten voor jullie huwelijksdag, maar je kunt ook een mooie foto van jullie samen op de kaart zetten. Zeker weten dat jullie gasten blij verrast zullen zijn als ze een uitnodiging voor de bruiloft op de mat krijgen. Bovendien is een trouwuitnodiging met foto een leuke herinnering voor later, wanneer de kaart allang in een album beland is. Vergeet natuurlijk ook niet om ook een uitnodiging zelf te bewaren voor jullie eigen trouwalbum.

Originele trouwuitnodigingen

Spring in het oog met originele trouwuitnodigingen. Natuurlijk wil je graag dat de mensen die jij uitnodigt op jouw huwelijk aanwezig zijn. Zorg daarom voor mooie kaarten die er heel uitnodigend uitzien. Een originele uitnodiging voor de bruiloft kun je het beste zelf ontwerpen, omdat alleen jij een persoonlijk accent aan de kaart kunt geven. Kies er bijvoorbeeld voor om de themakleuren van jullie huwelijksfeest al in de trouwkaart te verwerken. Met originele uitnodigingen huwelijk is de toon voor jullie bruiloftsfeest gezet!

Tips en ideeën voor uitnodigingen bruiloft

Een uitnodiging voor een bruiloft moet natuurlijk iets bijzonders zijn. In een stijl die bij jullie allebei past en het liefst met een mooie, grappige of romantische foto van jullie samen. Kies uit meer dan tien verschillende ontwerpen voor bruiloftsuitnodigingen, van moderne tot traditionele stijlen. Elk ontwerp brengt je foto naar voren, zodat jouw bruiloftsuitnodigingen onvergetelijk worden. Net als met feestuitnodigingen en communie-uitnodigingen kun je ook bruiloftsuitnodigingen maken op basis van een blanco ontwerp. Een paar dingen om aan te denken:

  • Stuur de uitnodigingen voor jouw bruiloft ruim op tijd. Bij albelli kan je ook 'save the date' uitnodigingen maken.
  • Bestel er wat meer dan je denkt nodig te hebben. Je komt er altijd achter dat je iemand vergeten bent, en misschien maak je een schrijffout op een van de enveloppen.
  • Bevat je trouwkaart alle informatie die je gasten nodig hebben? Vergeet bijvoorbeeld de routebeschrijving niet.
  • Denk ook al aan de bedankkaartjes, misschien kun je ze alvast mee laten drukken in dezelfde stijl als de uitnodiging.

Bruiloft uitnodigingen bestellen? Begin direct!

Wil jij voor de bruiloft unieke uitnodigingen bestellen? Bij albelli kun je op elk moment beginnen met de bruiloft uitnodigingen te bestellen en natuurlijk kun je jouw ontwerp tussentijds opslaan. Zo kun je jouw geliefde verrassen met een ontwerp of kun je ervoor kiezen om op een later tijdstip samen verder te gaan en de uitnodiging voor de bruiloft af te maken. Uitnodigingen voor de bruiloft kopen kan bij albelli gewoon online. Weet je niet goed hoe je moet beginnen, dan kun je jouw favoriete basisontwerp gewoon uit de voorbeelden kiezen. Start direct met de uitnodigingen voor jullie huwelijk te bestellen en zorg ervoor dat iedereen op tijd op de hoogte is van jullie bruiloft!

Waarom mensen van albelli houden

8.8 op basis van 486 beoordelingen

slim_arrow_left

ik ben zeer tevreden over het resultaat,ik krijg veel leuke reacties op deze uitnodigingen


Martine

Kaart was eenvoudig te maken, zelfs met meerdere foto's op de voorkant. Veel positieve reacties gekregen. Jammer dat je bij grotere aantallen toch per 10 moet bestellen en niet per 5.


Sylvia

Duidelijk site, mooie ontwerpen, redelijke prijs


Ingrid

Ik ben super tevreden over deze kaarten!


Suzanne Love

Fijn programma om mee te werken.


Trudy

Ik ben helemaal tevreden met deze bestelling: het maken van de wenskaarten ging redelijk vlot, en bij aankomst bleken ze precies zo te zijn als ik verwacht had. De vrijheid om met eigen foto's te werken waardeer ik zeker! De kaarten kwamen heel vlot binnen, ze zien er mooi uit, en dankzij de klantvriendelijke korting waren ze ook niet al te duur. De volgende keer kom ik bij jullie terug!


Clara
slim_arrow_right

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting!

Bezig met laden
newsletter.message.error Leuk! Je bent nu ingeschreven op de nieuwsbrief Het lijkt erop dat je e-mailadres een spelfout heeft. Controleer alsjeblieft nogmaals!