1. Home
  2. Fotokaarten
  3. Save the date-kaarten

Save the date kaartjes

Nodig gasten op jouw manier uit voor jouw speciale dag.

Save the date-kaarten

Ga je binnenkort trouwen? Nodig jullie gasten dan uit met unieke save the date-kaarten van albelli. Kies een leuke foto en ga direct aan de slag met het ontwerpen van jullie kaartjes om zo jullie gasten te verrassen.

Save the date-kaarten

Er is een verschil tussen een echte uitnodiging en een save the date-kaart. Op een officiële uitnodiging geef je alle details aan van het feest of het evenement dat je organiseert. Een save the date-kaartje voor je huwelijk geeft uitsluitend aan dat je gaat trouwen en op welke dag dit heugelijke feit plaatsvindt. Een save the date-uitnodiging is dan ook precies wat het woord zelf al zegt. In onze drukke levens is het verstandig om al jullie gasten ruim van tevoren de kans te geven de datum van jullie feest vrij te houden. Hoe ga je dit doen? Met een standaard kaartje of met een heel persoonlijke save the date-kaart met foto?

Save the date-kaarten met foto zelf maken

Bekijk hierboven onze save the date-kaarten. We hebben 14 zelf ontworpen save the date-kaarten voor bruiloften en je kunt ook met een blanco kaart beginnen en zelf iets moois maken. Ons fotoprogramma is eenvoudig, snel en intuïtief, zodat je kunt creëren op elk apparaat en wanneer je maar wilt met jullie mooiste foto's.

Onze pre-designs van save the date-kaarten voor bruiloften staan hierboven. Net als bij onze volledige lijn kaarten heb je toegang tot allerlei creatieve opties: maak écht bijzondere save the date-kaarten met onze zorgvuldig geselecteerde achtergronden, kaders, sjablonen en clipart.

Eenvoudig save the date-kaartjes zelf ontwerpen

Je kunt natuurlijk je save the date-kaartjes kopen in een winkel, maar het is natuurlijk veel leuker om save the date-kaartjes zelf te maken! Kies er voor om zelf je save the date kaart te ontwerpen, zodat het meteen duidelijk is van wie de kaart afkomstig is. In de stijl en de opmaak van je save the date-kaartjes kun je veel van jullie zelf kwijt en ook van het gevoel dat je met jouw feest wilt uitstralen. Bij albelli is je save the date-kaart maken bovendien bijzonder gemakkelijk. Allereerst kun je bij je save the date-kaarten ontwerpen kiezen uit het formaat van je kaart. Je kiest voor staand, liggend of vierkant. Vervolgens kun je jouw persoonlijke save the date kaarten-maken door het toevoegen van kleur, prints, tekst en eigen foto's.

Save the date-kaarten voor andere evenementen

Zoek je save the date-kaarten voor andere gelegenheden, bekijk dan onze communiekaarten en feestuitnodigingen. We hebben er geen specifieke save the date-kaarten voor gemaakt, maar veel ontwerpen werken ook goed voor andere evenementen en ze zijn allemaal aanpasbaar.

Als je save the date-kaarten in gedachten hebt voor een andere gelegenheid, dan kun je ook je eigen kaart maken met onze bestaande ontwerpen als inspiratie. Zoek je naar bepaalde ideeën, neem dan eens een kijkje op onze blog.

Save the date kaarten bestellen? Begin direct!

Nadat je je ontwerp hebt ingeleverd, kun je direct bij albelli je save the date-kaarten bestellen. Houd rekening met het aantal gasten bij het save the date-kaartjes bestellen. Bestel altijd meer dan je nodig denkt te hebben. Door net iets meer save the date-uitnodigingen te bestellen kun je immers ook mensen die je in eerste instantie vergeten bent alsnog attenderen op je feest. Daarnaast houden jullie ook nog een origineel exemplaar voor jullie zelf over, om nog eens terug te denken aan jullie mooie dag!

Al onze save the date-kaarten worden geleverd in sets van tien stuks, dus je stuurt er net zo makkelijk tien als 100.

Onze andere kaarten voor jullie huwelijk

Naast save the date-kaarten voor bruiloften hebben we ook bedankkaarten en bruiloftuitnodigingen. Voor elke gelegenheid zijn er verschillende ontwerpen. Ook heb je altijd de mogelijkheid om zelf een eigen ontwerp te bedenken.

Bekijk onze volledige lijn trouwkaarten en neem contact op als je nog vragen hebt!

Waarom mensen van albelli houden

8.8 op basis van 486 beoordelingen

slim_arrow_left

ik ben zeer tevreden over het resultaat,ik krijg veel leuke reacties op deze uitnodigingen


Martine

Kaart was eenvoudig te maken, zelfs met meerdere foto's op de voorkant. Veel positieve reacties gekregen. Jammer dat je bij grotere aantallen toch per 10 moet bestellen en niet per 5.


Sylvia

Duidelijk site, mooie ontwerpen, redelijke prijs


Ingrid

Ik ben super tevreden over deze kaarten!


Suzanne Love

Fijn programma om mee te werken.


Trudy

Ik ben helemaal tevreden met deze bestelling: het maken van de wenskaarten ging redelijk vlot, en bij aankomst bleken ze precies zo te zijn als ik verwacht had. De vrijheid om met eigen foto's te werken waardeer ik zeker! De kaarten kwamen heel vlot binnen, ze zien er mooi uit, en dankzij de klantvriendelijke korting waren ze ook niet al te duur. De volgende keer kom ik bij jullie terug!


Clara
slim_arrow_right

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting!

Bezig met laden
newsletter.message.error Leuk! Je bent nu ingeschreven op de nieuwsbrief Het lijkt erop dat je e-mailadres een spelfout heeft. Controleer alsjeblieft nogmaals!