Kleine posters

Onze kleine posters zijn perfect voor kleinere ruimtes en muren. Dankzij een ruime keuze uit afwerkingen en hoogwaardig papier, vrolijken onze stijlvolle kleine posters elk hoekje van je interieur op. Ga daarom nu creatief aan de slag om je persoonlijke poster te maken.

  • Maak prachtige posters op A3-formaat
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en simpel online bestellen
Maak je kleine poster

Kleine posters

Je maakt onze kleine posters in een handomdraai, of je ‘m nu aan jezelf, familie of vrienden cadeau doet. We drukken onze posters in A3-formaat af in de hoogste kwaliteit, zodat ze gegarandeerd elke ruimte in je huis opvrolijken. Het maakt niet uit welke van je foto’s je in een kleine poster omtovert, dankzij ons aanbod aan afwerkingen kun je kiezen uit posters met opvallende, glanzende kleuren of een modernere, eigentijdse matte uitstraling. We hebben het maken van je eigen stijlvolle kleine poster zo simpel mogelijk gemaakt.

Je poster op A3-formaat maken

Je poster op A3-formaat maken is heel simpel: log in bij het online fotoprogramma van albelli en upload je foto’s, zoals je dat voor elk ander fotoproduct van albelli zou doen. Zodra je dit hebt gedaan, kun je een kleine poster maken van een enkele afbeelding of onze voorontworpen sjablonen gebruiken voor een indeling met meerdere foto’s. Als je eenmaal in het fotoprogramma je foto(‘s) aan je kleine poster hebt toegevoegd, kun je aan de slag gaan met onze tools om hem persoonlijk te maken. Maak je poster op A3-formaat leuk, stijlvol en uniek door kaders, sjablonen, tekst, clipart of zelfs een nieuwe achtergrondkleur toe te voegen.

Je medium poster bestellen

Wanneer je klaar bent met het persoonlijk maken van je kleine poster, kun je op de knop ‘Voorbeeld’ klikken om te zien hoe hij er in het echt zal uitzien en om het eindresultaat te controleren. Als je tevreden bent met je poster druk je op ‘Bestellen’, waarna je wordt gevraagd of je je kleine poster wilt laten afdrukken met een glanzende of matte afwerking. In het volgende scherm kun je afrekenen en de bestelling van je poster op A3-formaat definitief maken. Nadat je je bestelling hebt geplaatst, hoef je voor je kleine poster alleen nog maar een mooi plekje in je interieur uit te zoeken.