Medium posters

De medium poster van albelli is een van onze meest veelzijdige posters. Dit formaat past perfect in zowel kleine ruimtes als aan grote muren. Onze posters in A2-formaat zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en hoogwaardige premium papiersoorten, zodat je foto’s geweldig tot leven worden gebracht.

  • Maak prachtige medium posters
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en simpel online bestellen
Maak je medium posters

Medium posters

Onze medium posters hebben een A2-formaat, waardoor ze er op elke muur van je woning mooi uitzien. Onze hoogwaardige, luxe medium posters zijn heuse kunstwerken, waarmee je je eigen interieur of dat van je familie of vrienden opvrolijkt. Dankzij ons aanbod aan afwerkingen kun je kiezen uit A2-posters met opvallende, glanzende kleuren of een modernere, eigentijdse matte uitstraling. We hebben het maken van je eigen stijlvolle medium poster zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

Je medium poster maken

Voor het maken van je medium poster, hoef je alleen maar in te loggen op het online fotoprogramma van albelli en je foto’s te uploaden. Zodra je dat hebt gedaan, kun je een poster maken van een enkele afbeelding of een van onze voorontworpen sjablonen gebruiken voor een posterindeling die uit meerdere foto’s bestaat. Nadat je in het fotoprogramma aan je medium poster je foto’s hebt toegevoegd, kun je met onze creatieve tools aan de slag om hem persoonlijk te maken. Maak je medium poster compleet uniek door kaders, sjablonen, tekst, clipart of zelfs een nieuwe achtergrondkleur toe te voegen.

Je medium poster bestellen

Wanneer je klaar bent met het persoonlijk maken van je medium poster, klik je op ‘Voorbeeld’ om te zien hoe hij er in het echt zal uitzien. Als je tevreden bent met het resultaat selecteer je ‘Bestellen’, waarna je naar de kassa wordt geleid. Voordat je je bestelling definitief maakt, wordt je gevraagd of je het papier van je poster een glanzende of matte afwerking wilt geven. Zodra je je keuze hebt gemaakt, hoef je alleen nog maar een mooie lijst voor je medium poster uit te zoeken en bedenken aan welke muur je ‘m wilt hangen.