Staand posterformaat

Of je nu een grote staande poster of een kleiner exemplaar voor aan je muur wilt maken: dankzij ons brede aanbod aan formaten en afwerkingen voor staande posters vind je altijd precies wat je zoekt.

  • Maak moderne staande posters
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en simpel online bestellen
Maak je staande poster

Staand posterformaat

We maken met onze smartphones zo veel staande foto’s dat het zonde is om ze alleen op onze camerarol te laten staan. Tover je foto’s daarom om in hoogwaardige posters die je in je huis kunt hangen! Met albelli doe je dat heel eenvoudig. Onze staande posters zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende formaten: 30 cm x 40 cm, 40 cm x 60 cm, 50 cm x 70 cm en 70 cm x 100 cm. Zo weet je zeker dat je altijd een persoonlijke posters kunt maken die perfect past.

Je staande poster maken

Met het online fotoprogramma van albelli maak je in een handomdraai een staande poster. Nadat je bent ingelogd, hoef je alleen maar de staande foto’s te uploaden die je als staande poster wilt laten afdrukken. Je kunt ervoor kiezen om één grote afbeelding te gebruiken of om met onze indelingssjablonen een poster te maken die uit meerdere foto’s bestaat. De keuze is aan jou. Zodra je je foto’s hebt geüpload, personaliseer je de poster met leuke en stijlvolle kaders, sjablonen, achtergrondkleuren en thema’s. Voeg ook je eigen tekst en cliparts toe.

Je staande poster bestellen

Wanneer je klaar bent met het persoonlijk maken van je medium poster, klik je op ‘Voorbeeld’ om te zien hoe hij er in het echt zal uitzien. Als je tevreden bent met het resultaat selecteer je ‘Bestellen’, waarna je naar de kassa wordt geleid. Voordat je je bestelling definitief maakt, wordt je gevraagd of je het papier van je poster een glanzende of matte afwerking wilt geven. Zodra je je keuze hebt gemaakt, hoef je alleen nog maar een mooie lijst voor je medium poster uit te zoeken en bedenken aan welke muur je ‘m wilt hangen.