Vierkante posters maken

Door apps als Instagram en de camera-instellingen van je smartphone waarmee je vierkante foto’s kunt maken, leek het ons een goed idee om je de mogelijkheid te geven om ze als hoogwaardige vierkante posters te laten afdrukken. Upload je vierkante foto’s naar het online fotoprogramma van albelli en ga vandaag nog aan de slag met je eigen unieke vierkante poster.

  • Moderne vierkante posters maken
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en simpel online bestellen
Maak je vierkante poster

Vierkante posters maken

We maken met onze smartphones zo veel vierkante foto’s die alleen online of op Instagram zijn terug te vinden, terwijl ze als hoogwaardige posters prachtig in je interieur zouden staan. Gelukkig kun je die bij albelli heel eenvoudig maken. Onze vierkante posters zijn verkrijgbaar als afdrukken van 20 cm x 20 cm en staan niet alleen geweldig in je eigen interieur, maar ook in dat van familie of vrienden.

Je vierkante poster maken

Met het online fotoprogramma van albelli maak je je vierkante poster in een handomdraai. Nadat je bent ingelogd, hoef je alleen maar vanaf je computer of smartphone de vierkante foto’s te uploaden die je als poster wilt laten afdrukken. Je kunt voor je poster een enkele afbeelding gebruiken of met een van onze sjablonen een poster maken die uit meerdere vierkante foto’s bestaat. De keuze is aan jou. Zodra de foto’s zijn geüpload, kun je je vierkante poster opvrolijken door in ons online fotoprogramma kaders, sjablonen, achtergrondkleuren en -thema’s, clipart en je eigen tekst toe te voegen.

Je vierkante poster bestellen

Als je klaar bent met het persoonlijk maken van je vierkante poster, hoef je alleen nog maar het eindresultaat te controleren en ‘m te bestellen. Klik in het online fotoprogramma van albelli op ‘Voorbeeld’ om je posterontwerp aan een laatste controle te onderwerpen en druk op ‘Bestellen’ als alles naar wens is. In de laatste stap wordt je gevraagd of je het papier van je vierkante poster een matte of glanzende afwerking wilt geven. Maak een keuze en ga daarna door naar de kassa om de bestelling van je staande poster definitief te maken. Het enige wat je nu hoeft te doen is achterover leunen, ontspannen en wachten tot je prachtige vierkante poster wordt bezorgd.