Vierkante afdrukken

Vierkante afdrukken

Vierkante afdrukken van hoge kwaliteit maken kan met albelli gemakkelijker dan ooit. Kijk maar in onze handige gids die je helpt om stijlvolle vierkante afdrukken te maken van je eigen foto’s, met keus uit twee maten.

  • Vierkante afdrukken maken
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en simpel online bestellen

Ontwerp je eigen vierkante afdrukken

 

Vierkante afdrukken

Bij albelli zijn er voor vierkante afdrukken van je eigen foto’s twee maten mogelijk, die van 5×5 of de mini-uitvoering van 4×4. Allebei hebben ze de perfecte maat om de foto’s van je smartphone of van Instagram erop over te brengen! Of je die speciale vierkante afdrukken van hoge kwaliteit nu wilt maken voor bij jezelf thuis, of dat je ze als een stijlvol geschenk wilt geven aan vrienden en familie, elk van deze twee maten is gemakkelijk te creëren en online te bestellen.

Zo maak je vierkante afdrukken

Als je speciale vierkante afdrukken wilt maken, ga je om te beginnen naar de online Editor / beeldbewerker van albelli. Nadat je bent ingelogd kun je de foto’s waar je een vierkante afdruk van wilt hebben uploaden vanuit je laptop, computer of smartphone. Heb je dat gedaan, klik dan op ‘Je foto’s bewerken’ of druk bovenaan de pagina op ‘Opties’. Nu moet je uit de vervolgkeuzelijst een keus maken voor 4×4 of 5×5. Als ook dat gebeurd is, klik dan op ‘Bestelling afronden’ of op ‘Extra’s’, waarna je de keus krijgt voorgelegd of je je vierkante afdrukken op matglans of in hoogglans papier wilt hebben en er zelfs een rand omheen kunt laten maken.

Een vierkante afdruk bestellen

Als je je keus voor het afdrukken van je vierkante op matglans of hoogglans papier gemaakt hebt, eventueel voorzien van een witte rand, klik dan op ‘Bestel je afdrukken’. Vervolgens word je verder geleid naar je winkelwagen waar je je vierkante afdrukken kunt kopen. Eventueel kun je ook het aantal exemplaren dat je ervan wilt hebben nog wijzigen, waarbij je kunt kiezen uit één tot honderd stuks! Klik op ‘Doorgaan’ als je tevreden bent met je keuze, waarna je wordt verder geleid naar de pagina met gegevens voor het bezorgadres en de betaling. Daarmee ben je dan zo ver dat je je vierkante afdrukken kunt bestellen.

Ga aan de slag

Rated 4.4 of 5 based on 60142 reviews
 
10 cm premium foto’s

Ik ben zeer tevreden over de fotoafdrukken van Albelli. Het was niet moeilijk om mijn foto's op de computer in Albelli te slepen. Op het eind kreeg ik een overzicht van mijn bestelling met bij sommige foto's een opmerking als 'niet scherp genoeg' of ... Lees meer

– Aag
 
 
10 cm premium foto’s

Prima fotoafdrukken van goeie kwaliteit.
Lees meer

– Esther
 
 
10 cm premium foto’s

Prima foto afdrukken van goeie kwaliteit. Handig dat je meerder formaten kunt bestellen.
Lees meer

– Esther
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.