Dit jaar vieren we bij albelli ons 15 jarig bestaan. Tijdens deze 15 jaar zijn wij als bedrijf hard gegroeid en hebben jullie miljoenen fotomomenten met ons gedeeld die wij voor jullie mochten vastleggen in onze persoonlijke fotoproducten. Er is veel gebeurd in de afgelopen 15 jaar en dat delen we graag in 15 leuke feitjes

albelli Nederland is in 2008 met ongeveer 80 werknemers begonnen. Dit is inmiddels gegroeid naar 353.

Al deze 353 werknemers komen uit 49 verschillende landen. Daardoor is albelli een heel divers en multicultureel bedrijf.

In de afgelopen 15 jaar hebben ruim 2,7 miljoen mensen hun herinneringen en fotoproducten met ons gedeeld, dat doet ons goed. We zijn jullie elke dag dankbaar voor het vertrouwen!

Deze 3 producten waren de afgelopen jaren het populairst. We hebben ook nog andere producten dus neem vooral een kijkje op onze website om jouw favoriete product te bekijken en bestellen!

14 prijzen, dat is bijna elk jaar 1 😉 Nogmaals heel erg bedankt voor jullie vertrouwen en support over de afgelopen jaren. Het voelt goed om te weten dat ons harde werk doorvertaald naar jullie plezier.

Aangezien de fotoboeken ons meest bestelde product is hebben we gekeken naar hoeveel fotoboeken we in de afgelopen 15 jaar hebben gemaakt voor jullie.
We hopen ook in de aankomende 15 jaar jullie herinneringen te mogen verwerken in prachtige fotoboeken, door jullie ontworpen en samengesteld.

De fabriek waar alle fotoproducten worden gemaakt staat in Ypenburg, naast Den haag. Hier werken ruim 150 mensen hard om alle producten te drukken, maken en versturen.

Tijdens de piekperiode rond de feestdagen draait de fabriek dag en nacht en produceren we maar liefst 70.000 producten in 24 uur. Allemaal om jouw kerstkado of aandenken op tijd thuis te hebben.

Om het maken van kaarten, fotoboeken en kalenders nog makkelijker te maken voor jullie hebben wij alvast een hoop designs ontworpen. Zo hoef jij alleen je foto’s toe te voegen en heb je in een handomdraai een prachtig boek inclusief thema.

Niet alleen wij vieren onze verjaardag. Afgelopen jaren hebben jullie ook al jullie verjaardagen en feest herinneringen met ons gedeeld. Laten we dat vasthouden en alle mooie momenten vastleggen om voor altijd te herinneren.

Een fotoboek kan je in verschillende maten en formaten maken, voor ieder wat wils. Deze waren jullie favoriet.

Mede door onze editor kan jij al binnen een paar minuten tijd prachtige wanddecoratie maken en bestellen. Upload jouw foto of foto’s en de editor doet al het werk. Pas vervolgens nog de indeling en achtergrond aan en voeg eventueel nog leuke clipart toe, zo wordt jouw fotoproduct helemaal persoonlijk. Test het uit!

We hebben al deze herinneringen met liefde afgedrukt en bezorgd. Maak jij hier een hoger aantal van?

Elke 2 weken wordt er op ons albelli CLUB YouTube kanaal een inspiratie workshop geupload. Laat je vooral inspireren en ga zelf ook aan de slag met onze fotoboek software. Klik hier voor de YouTube pagina.

Om jullie de beste ervaring te bieden hebben wij de klantenservice en onze chatbot om te helpen! Op deze manier kunnen wij 100% tevredenheidsgarantie aanbieden.

Vier met ons mee en deel jouw beste feest foto!

Upload jouw mooiste, beste en leukste feestfoto op Instagram of Facebook en gebruik de hashtag #albelli15jaar of upload je foto hier en maak kans op mooie prijzen!

Reacties